Kılıçdaroğlu neden sevilmiyor?

AKP'nin verdiği vaatler ortada, insanlar kandırıldı ve ülke bu duruma geldi, geleceği görüyor olsalardı emin ol bunu yapmazlardı, şu an da AKP'yi seçen bir seçmenin tuzu kuru olduğu içindir. Bizim gelecek nesile atalarımıza bir borcumuz var, isteyen gidebilir tabii ki, benim gitme şansım olduğu halde kalmayı tercih ediyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum, vicdanı rahat olan gitsin, sizi orada kırmızı halı ile karşılayacak sanıyorsunuz ya en çok ona üzülüyorum. İnsan olarak bile görülmeyeceksiniz vermiş olduğunuz Türk imajı yüzünden, Suriyeli'den farkı yoktur göçmen Türk'ünün.

Vasfın olursa rahat edersin, boş boş gitmeyeceğim tabii ki. Bu ülke bana bir şey sunmuyorsa benimde o ülkeye borcum olamaz.

Nasıl 20 yıl kandırılabildiler ? Kanmasalardı.

Gelişmiş bir ülkede ve toplumda emin ol sırf ırkın yüzünden aşağılık görülmezsin. Vasıflı bir Hindistan'lı bile oralarda saygı görür.

Senin milletin CS:GO ve LoL gibi yerlerde bile saygı görmüyor, bir oyuna giriyoruz ırkçılık orada bile dizboyu, yanlış düşünüyorsun hiç yabancı ülkeye gitmediğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…