İyi tek bir şeyini söylesene.İyi işlerde kötü işlerde yaptı.
İyi tek bir şeyini söylesene.İyi işlerde kötü işlerde yaptı.
Eski nesil de bir zamanlar Türk genciydi, onlar bu ülkenin bu hale gelmesine göz yumdular, ortak oldular (bir kısmı). Şimdi ise onların yaptığı şeylerin cezasını günümüz Türk genci çekiyor. Hobi edinemeyecek kadar zor durumda olan gençler daha iyi yaşam standartları için ülkeyi terk ediyor ise burada vatana ihanet eden kişi giden genç değil, vatanın o hale gelmesine sebep ve ortak olan eski genç nesildir diye düşünüyorum.
Vasfın olursa rahat edersin, boş boş gitmeyeceğim tabii ki. Bu ülke bana bir şey sunmuyorsa benimde o ülkeye borcum olamaz.AKP'nin verdiği vaatler ortada, insanlar kandırıldı ve ülke bu duruma geldi, geleceği görüyor olsalardı emin ol bunu yapmazlardı, şu an da AKP'yi seçen bir seçmenin tuzu kuru olduğu içindir. Bizim gelecek nesile atalarımıza bir borcumuz var, isteyen gidebilir tabii ki, benim gitme şansım olduğu halde kalmayı tercih ediyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum, vicdanı rahat olan gitsin, sizi orada kırmızı halı ile karşılayacak sanıyorsunuz ya en çok ona üzülüyorum.
Savunma sanayisinin son 20 yıldaki gelişimene bakabilirsin. Tamamen bağımlı bir konumdan neredeyse tamamen bağımsız bir konuma geldik.İyi tek bir şeyini söylesene.
Bunun AKP ile alakası yok. Tamamen bağımsız falan da değiliz.Savunma sanayisinin son 20 yıldaki gelişimene bakabilirsin. Tamamen bağımlı bir konumdan neredeyse tamamen bağımsız bir konuma geldik.
Nasıl 20 yıl kandırılabildiler ? Kanmasalardı.AKP'nin verdiği vaatler ortada, insanlar kandırıldı ve ülke bu duruma geldi, geleceği görüyor olsalardı emin ol bunu yapmazlardı, şu an da AKP'yi seçen bir seçmenin tuzu kuru olduğu içindir. Bizim gelecek nesile atalarımıza bir borcumuz var, isteyen gidebilir tabii ki, benim gitme şansım olduğu halde kalmayı tercih ediyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum, vicdanı rahat olan gitsin, sizi orada kırmızı halı ile karşılayacak sanıyorsunuz ya en çok ona üzülüyorum. İnsan olarak bile görülmeyeceksiniz vermiş olduğunuz Türk imajı yüzünden, Suriyeli'den farkı yoktur göçmen Türk'ünün.
Onu bana değil, annene, babana ve dedene soracaksın güzel kardeşim, tahmini bir 10-20 seneye umarım hepsi bu dünyadan göçüp gidecektir, ülke sana bana elbet kalır.Nasıl 20 yıl kandırılabildiler? Kanmasalardı.
Gelişmiş bir ülkede ve toplumda emin ol sırf ırkın yüzünden aşağılık görülmezsin. Vasıflı bir Hindistanlı bile oralarda saygı görür.İnsan olarak bile görülmeyeceksiniz vermiş olduğunuz Türk imajı yüzünden, Suriyeli'den farkı yoktur göçmen Türk'ünün.
Devlet teşvik etti ve destek verdi. Örneğin Togg projesi de devlet destekli bir projedir.Bunun AKP ile alakası yok.
Gelişmiş bir ülkede ve toplumda emin ol sırf ırkın yüzünden aşağılık görülmezsin. Vasıflı bir Hindistan'lı bile oralarda saygı görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.