RyanGosling
Attopat
Gayet mantıklı bir yaklaşım acısı gidip Hatay'da dandik zemin üstüne kaç tane imar affı verdiler kim verdi hükümet kaç senedir doğru düzgün deprem yasası çıkarmadı otvler alındı kaç sene nereye gittiği şüpheli akutu yok ettiler millet kaç gün arama kurtarma ekibi gelmedi askeriye geç geldi. Aynı depremin daha büyüğü japonyada olunca ölüm sayısı bizden az oluyor.Yani tüm tedbirsizlik devlete mi aitti? Anlayamadım yani her şeyi birinin üstüne yıkmak ne kadar mantıklı bir yaklaşım açısı. Madem insanlar biliyordu diyorsun peki şu an İstanbul'da da aynı şey olabilme ihtimali var diyelim şu an değişen bir şey var mı İstanbul'da herhangi bir şey?
Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?
Gayet mantıklı bir yaklaşım acısı gidip Hatay'da dandik zemin üstüne kaç tane imar affı verdiler kim verdi hükümet kaç senedir doğru düzgün deprem yasası çıkarmadı ÖTV'ler alındı kaç sene nereye gittiği şüpheli akutu yok ettiler millet kaç gün arama kurtarma ekibi gelmedi askeriye geç geldi. Aynı depremin daha büyüğü Japonya'da olunca ölüm sayısı bizden az oluyor.
Gayet mantıklı bir yaklaşım acısı gidip Hatay'da dandik zemin üstüne kaç tane imar affı verdiler kim verdi hükümet kaç senedir doğru düzgün deprem yasası çıkarmadı ÖTV'ler alındı kaç sene nereye gittiği şüpheli akutu yok ettiler millet kaç gün arama kurtarma ekibi gelmedi askeriye geç geldi. Aynı depremin daha büyüğü Japonya'da olunca ölüm sayısı bizden az oluyor.
Paşam daha yazmayı bilmiyorsun ? Şu cümlelerden bir şey anlayan varsa alimdir, kahindir zaten.Bende sizin neyin kafasını yaşadığınızı bir türlü çözemedim. Aslında bu sözler birer kendini avutma ve kendine yedireme me diye yorumladım. Neyse ki hiçbir partini fanatiği değilim halinize acıyorum sadece hala cahilcene konuşamalar dediğim gibi bu ülkeye kim gelirse gelsin böyle yok depremki herkes enkaz altında kalmayı hak ediyor diye algı yapanların olduğu daha büyeyememiş bilinçsiz varlıklardan farkı yok ve bunları nasıl idrak edememesi oradaki herkesin aynı kişiye vermediğini anlamayacak kadar bilinçsiz olduklarının da kanıtı derim.
Kandile adam gönderip aponun mektubunu okutan ben miydim? Tabi Suriyelileri göndereceğiz dediğimizde ben varken gönderemezsiniz diyende bendim hizbullahı savunan Atatürk düşmanları ile bir olanda bendim başka ne var? Ha doğru diploması bile olmayan akrabalarımı devletin önemli yerlerine getirende benim halkına sürtük diyende benim doları 19.50 euroyu 21 yapanda benim başka ne yapayım hocam sen söyle?Hocam yetmiyor inanın.
Hatta Ekrem bey sayın belediyer başkanı seçim vaatlerinde 5 senede hallederiz dediği yapılara şu an 100 sene biçiyor.
1Erdoğan en kısa sürede düzeltti Cumhurbaşkanı olduğu gibi direkt her şeyi aynı anda halledemez en kısa zamanda düzeltti.
2.evet kandilden destek alıyor yoksa zaten kazanamaz kandil ona destek veriyor o da demirtaşı çıkartarak daha fazla terör eylemine ve şehit verilmesine yol açacak taktik falan değil at gözlüklü olmayın.
Atatürk'ün müslümanlığa karşı söylemleri Muhammed'in uydurmaları tarzı söylemleri böyle anlaşılır.
HDP falan yok arkasında. Oy verin diyorsa Kürt kısma haksızlık yapmadığı için öyledir. Eğer HDP arkasında olsaydı ve terörist olsaydı gerçekten de davası açılırdı diğerleri gibi. HÜDA PAR varken davası açılmıyor HDP olunca açılıyor. HDP'yi de sevmem ama HÜDA PAR ile farksız zaten. Başörtüleri açmayacak Selahattin Demirtaş'ı hapisten çıkartabilir ve İslam ile alakası yoksa bize ne hani var zaten de Camii'ye İmam seçmiyorsun Laik ülkeye Cumhurbaşkanı seçiyorsun. Tayyip bu ülkeye ne yaptıysa tersini yapacağım gibi bir şey söz konusu olsa ben verirdim açıkçası.Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise Kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?
Tek adam rejimiyle yönetirse ilgilenemez tabii. Akıl var mı sende? Tek adamın sözüyle ülke yönetilir mi?Japonya ile Türkiye'yi kıyas etmenden anladım zaten bir şey bilmediğin abicim 20 senelik binalar var ben bizzat şahit oldum evi yıkılmasın diye devlete dava açanlar var ve şu an yeni ev veriliyor diye millet evini hasarlı göstermeye çalışan bile vardı lütfen biraz tek bir bakış açısı yapmayın genel olun doğrusal eşit bakın her şeye.
Bir de bir şey soracağım evleri raysız sistem yapın diyen devlet miydi? Sence devlet böyle bir yasa vb çıkarsa hangi mütahit ya da firma buna katılır. Evleri devlet mi inşa ettiriyor. Tamam temeli kötü yerler var para yedirilen yerler var ama sence Cumhurbaşkanı hangisiyle ilgilensin merak ediyorum.
HDP falan yok arkasında. Oy verin diyorsa Kürt kısma haksızlık yapmadığı için öyledir. Eğer HDP arkasında olsaydı ve terörist olsaydı gerçekten de davası açılırdı diğerleri gibi. Hüda par varken davası açılmıyor HDP olunca açılıyor. HDP'yi de sevmem ama hüda par ile farksız zaten. Başörtüleri açmayacak selahattin demirtaş'ı hapisten çıkartabilir ve İslam ile alakası yoksa bize ne hani var zaten de Camii'ye imam seçmiyorsun laik ülkeye Cumhurbaşkanı seçiyorsun. Tayyip bu ülkeye ne yaptıysa tersini yapacağım gibi bir şey söz konusu olsa ben verirdim açıkçası.
Tek adam rejimiyle yönetirse ilgilenemez tabii. Akıl var mı sende? Tek adamın sözüyle ülke yönetilir mi?
AK Parti'yi savunmaya devam et.Saygımı bozmama rağmen hâlâ konuşuyorsunuz. Bu benimle sizin arasındaki farkı gösteriyor.
AK Parti'yi savunmaya devam et.