Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Gayet mantıklı bir yaklaşım acısı gidip Hatay'da dandik zemin üstüne kaç tane imar affı verdiler kim verdi hükümet kaç senedir doğru düzgün deprem yasası çıkarmadı otvler alındı kaç sene nereye gittiği şüpheli akutu yok ettiler millet kaç gün arama kurtarma ekibi gelmedi askeriye geç geldi. Aynı depremin daha büyüğü japonyada olunca ölüm sayısı bizden az oluyor.

Kılıçdaroğlunun savunulacak bir tarafını görmüyorum ailen doğru söylüyor reis ile yola devam.

Japonya ile Türkiye'yi kıyas etmenden anladım zaten bir şey bilmediğin abicim 20 senelik binalar var ben bizzat şahit oldum evi yıkılmasın diye devlete dava açanlar var ve şu an yeni ev veriliyor diye millet evini hasarlı göstermeye çalışan bile vardı lütfen biraz tek bir bakış açısı yapmayın genel olun doğrusal eşit bakın her şeye.

Bir de bir şey soracağım evleri raysız sistem yapın diyen devlet miydi? Sence devlet böyle bir yasa vb çıkarsa hangi mütahit ya da firma buna katılır. Evleri devlet mi inşa ettiriyor. Tamam temeli kötü yerler var para yedirilen yerler var ama sence Cumhurbaşkanı hangisiyle ilgilensin merak ediyorum.

Paşam daha yazmayı bilmiyorsun ? Şu cümlelerden bir şey anlayan varsa alimdir, kahindir zaten.
Şu herife oy vermemek için ne kadar beter olmanız gerekiyor ?
Azrailinize kucak açmışsınız resmen yazıklar olsun.

Kandile adam gönderip aponun mektubunu okutan ben miydim? Tabi Suriyelileri göndereceğiz dediğimizde ben varken gönderemezsiniz diyende bendim hizbullahı savunan Atatürk düşmanları ile bir olanda bendim başka ne var? Ha doğru diploması bile olmayan akrabalarımı devletin önemli yerlerine getirende benim halkına sürtük diyende benim doları 19.50 euroyu 21 yapanda benim başka ne yapayım hocam sen söyle?

HDP falan yok arkasında. Oy verin diyorsa Kürt kısma haksızlık yapmadığı için öyledir. Eğer HDP arkasında olsaydı ve terörist olsaydı gerçekten de davası açılırdı diğerleri gibi. HÜDA PAR varken davası açılmıyor HDP olunca açılıyor. HDP'yi de sevmem ama HÜDA PAR ile farksız zaten. Başörtüleri açmayacak Selahattin Demirtaş'ı hapisten çıkartabilir ve İslam ile alakası yoksa bize ne hani var zaten de Camii'ye İmam seçmiyorsun Laik ülkeye Cumhurbaşkanı seçiyorsun. Tayyip bu ülkeye ne yaptıysa tersini yapacağım gibi bir şey söz konusu olsa ben verirdim açıkçası.

Tek adam rejimiyle yönetirse ilgilenemez tabii. Akıl var mı sende? Tek adamın sözüyle ülke yönetilir mi?

Saygımı bozmama rağmen hâlâ konuşuyorsunuz. Bu benimle sizin arasındaki farkı gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
AK Parti'yi savunmaya devam et.

Ben tarafsız bir insanım sizin gibi medya ağızlı değilim ve istediğimi savunma hakkım var bunu sana veya senin gibi vasıfsız cahillere kanıtlamak gibi bir derdim olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…