Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

1. selahattini dışarı çıkarmayacak adil yargılayacak 2. ülkeyi laik şekline geri çevirecek yani siyasal İslam'ya da farklı din yönetimde söz konusu olmayacak herkes dinini yaşayacak.3. olanı ise bu çözüm süreci artık çok can yakıyor farklı çözüm bulunması lazım.

Sence 10 tur kaybeden mi yoksa 25 yıldır olan birisi mi?
Daha kılıçdaroğlu Müslüman bile değil.

1. olanı ülkenin zaten resmi dini yok ülke laik yani herkesin dini kendine 2. olanı 25 yılda savunma sanayi dışında pek bir etki göremedim ben açıkçası. Ben akşam eve gidince bayraktar TB2 mi kemireceğim? Hayat standartlarının yüksek olması bence öncelik.

Erdoğan'a vermelisiniz çünkü:

Akın akın gelen Suriyeliler 10 yıla kadar parti kurup toprak isteyecekler.

HÜDA PAR cumhurdan aldığı destekle beraber anayasanın ilk 4 maddesini gündeme getirecek.

Kemal'e vermemelisiniz çünkü:

Selahattin Demirtaş'ı bağımsız yargıya teslim edecek. Tekrar yargılanacak.

Gemi yiceksin hocam.

Sizin sayeniz de çoğu genç terörist olucak öldürteceksiniz kendinizi.Ayrıca o anayasa maddesini bi denesin allah aşkına ya

Bu yazıyı Kemal Kılıçdaroğlu+Zafer Partisi olarak kullandığım oy pusulama da söyle. Sana gülsün. Hüdapar'a da Ysp'ye de karşıyım ama KK mecburiyeti vardı. Bunu git de 50 barajını geçmek için oyunu alamadığın seçmene anlat. 2. turda Rte alınca görürsün işin ne kadar ciddi olduğunu.

Bilmiyorum Meral Akşener önceden istemiyordu KK'yi. Onlar en yüksek mertebe zaten. Sonradan şarta bağlayarak istedi.

Kılıçdaroğlu oğlu kim abi? Ne vasfı varmış bu adamın yıllardır looser bir adam o

Hocam loser olabilir ama potansiyeli yükseldi son dönemde 1. turda yenilmiş olabiliriz fakat 2.turda sinan oğanın desteği olursa alabilir seçimi. Vasfı yüksek ihtimal refah seviyesini 4 5 yılda 2 katına çıkaracağına inanıyorum. En azından söyledikleri öyle gösteriyor. Niye inanıyorsun dersende 20 yıldır herhangi savunma sanayi dışında benim hayatımı kurtaracak bir şey görmedim kendi açımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…