Telefonuma magsafe şarj aleti almak istiyorum fakat önceden hiç kablosuz şarj deneyimim olmadığı için ne tür dezavantajlar var bilmiyorum. Cihazıma 3.parti bir magsafe deri kılıfı aldım. Magsafe şarj aletini alıp bu kılıf ile birlikte kullansam şarj hızında herhangi bir performans düşüşü yaşar mıyım?
Hocam aldığınız kılıftaki nasıldır bilmiyorum ancak Magsafe şarj açısından risk yaratan bir teknoloji değil. Yaşayabileceğiniz yegane sorun kılıfın mıknatısları dandik olur ve magsafe iyi yapışmaz.
Genel olarak kılıflar kablosuz şarjda bataryanın daha fazla ısınmasına sebebiyet veriyor. Şarj etme hızı olarak etkilemez fakat batarya daha fazla ısınacağından ömründen yer. Kılıf olmasa da batarya kablosuz şarj esnasında normalden fazla ısındığından ömrüne etki ediyor fakat bir de kılıf eklendiğinde etkisi artmış oluyor.
Hocam aldığınız kılıftaki nasıldır bilmiyorum ancak Magsafe şarj açısından risk yaratan bir teknoloji değil. Yaşayabileceğiniz yegane sorun kılıfın mıknatısları dandik olur ve magsafe iyi yapışmaz.