Kılıfı buzluğa atıp kullanmak sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buzlar durumun ne kadar vahim olduğunu anlatan bir mübalağ. Sanat eserimi sadece soğuk kullanıyorum su nem buz yok.

Buzlar durumun ne kadar vahim olduğunu anlatan bir mübalağ. Sanat eserimi sadece soğuk kullanıyorum su nem buz yok.

Buzdolabının yaşadığı enerjı kaybının elektrik faturası alacağın fandan daha maliyetli olur bunu da belirteyim.

Buzdolabının yaşadığı enerjı kaybının elektrik faturası alacağın fandan daha maliyetli olur bunu da belirteyim.

Ben sana nenem 93 yaşında diyorum sen mantık arıyorsun evde kendi TV'si tüplü bizimkinin 5 katı yiyor bizimkine bu çok büyük çok yer küçüğünden izle diyor fan alsam bana israf etme dolaba at der mantık aramamam lazım.

Zarar görür diye korkuyorum dolap eski buz tutuyor zararlı gazlar nem yapabilir.

Telefon fazla neme maruz kalırsa içindeki parçalar oksitlenebilir.
Dış kapağın görevi ne sence dostum? İçindeki parçaların oksitlenmesi için günlerce suyun içinde beklemesi lazım cihazın. Eğer cihaz suya veya toza çok ama çok az bile olsa dayanıklığı varsa ki
illa ki vardır hiç bir şey olmaz. S3 değildir herhalde cihaz.
Klimalı bir mekanda kullanın.
Telefonu sırf soğuk olsun diye klimalı mekan mı bulacak? :D

En mantıklı şey fan kullanmak. 100-150 liraya bir tane fan al telefon buz gibi olur.
Burdakilere pek bakma sen. Mantıklı değiller dışarıda çalışan klima max 3-5 derece düşürür telefonu. 55-60 derece olan telefon 50 dereceye düşse ne yarar?

Kanka eninde sonunda o buzdolabı çalışacak. Hep çalışacak. Sırf kılıf koymak için çalıştırmıyor ki. İçinde gıdalar var. 7/24 çalışacak. İçine kılıf koysa da koymasa da çalışacak.

Dış kapağın görevi ne sence dostum? İçindeki parçaların oksitlenmesi için günlerce suyun içinde beklemesi lazım cihazın. Eğer cihaz suya veya toza çok ama çok az bile olsa dayanıklığı varsa ki

En mantıklı şey fan kullanmak. 100-150 liraya bir tane fan al telefon buz gibi olur.
Burdakilere pek bakma sen. Mantıklı değiller dışarıda çalışan klima max 3-5 derece düşürür telefonu. 55-60 derece olan telefon 50 dereceye düşse ne yarar?
Tam bir Nigaman zekası fan alana kadar buzluğa devam.

Kanka eninde sonunda o buzdolabı çalışacak. Hep çalışacak. Sırf kılıf koymak için çalıştırmıyor ki. İçinde gıdalar var. 7/24 çalışacak. İçine kılıf koysa da koymasa da çalışacak.
Kendi de seriler klima ile, kazan kazan. Büyük düşünün.

Hocam bir tane mini USB fan alın, ısındığı zaman onun üstüne koyup çalıştırın. Riski yok en azından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı