Kilis'e roket düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Semih Demir

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu fotoğraf Kilis'te çekildi. Kilis'e bugün bomba düştü, ama genç kızlarımız bu sırada 'Esra Erol'u izliyordu. Ağlar mısınız? Güler misiniz? Ne ısmarlayayım size?

(Kalp kıracak nitelikle ileri seviye tartışma oluşturacak yorumlar yazmamaya dikkat edelim. Fotoğraftaki şahıslara herhangi bir saldırı yoktur. Fotoğraftaki şahısların sergilediği rahatlık mevcut olarak Türkiye'de yaşayan milletimizin tamamında yer edinmiş durumunda. Bu ne demektir? Yani en yakınımız dahi ölse hiç bir şey yokmuş gibi devam edebiliyoruz.)

Değerli büyüğümüz sayın 'Emin Çapa'nın bir konuşmasında belirttiği gibi (özet); Bakınız, böylesine bir 'nesil' sizi en iyi ekonomiye sahip ülke yapamaz, böylesine bir nesil benim emekli maaşımı ödeyemez, yükselemez ve ilerleyemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bayanların bulunduğu yer muhtemelen bekleme salonu gibi bir yer olabilir. Malum programı ve benzerlerini izleyenleri anlamakta zorlanan birisiyim. Ama belkide mecburiyetten ekrana bakıyor olabilirler. Yani o programı, programla hiç alakası olmayan biri açmız olamaz mı? Bu olasıklıklar doğrultusunda sadece bir fotoğraf karesi ile insanlarımızı eleştirmenin hiç bir anlamı yok.

Gençliğin ne halde olduğunu görmek için bir fotoğraf karesine bakıp yorum yapmaya zaten gerek yok. Gençliğin hali içler acısı ve rezalet bir şekilde. Sadece fotoğrafta görülmeyen 'umursamazlık' milletimiz içinde geçerli olduğu için fark etmiyor.
Az önce de Yenibosna'da patlama gerçekleşti maalesef.

Artık herkes normal karşılamaya başladı bombaları roketleri. Bakıyorlar TV'ye Kilis'e Roket Düştü haberi sonra 2 saniye düşünüp "Düştü de bana mı düştü aç izdivaç programı izleyelim." diyorlar. Kimsenin umursadığı yok artık. Nasıl bir ülke olduk anlamıyorum.

İzdivaç programı işi harbi sıkıntılı. Üç kanalın üçünde de izdivaç programı aynı saatte olur mu arkadaş ya?
Artık insanlar bombaya alıştı. Doğal olarak tepki vermiyorlar. Ama bu konuya ne desem bilemiyorum. Bizim elimizden bir şey gelmez. Askerlerimize emanet bu ülke.

Düştü değil atıldı.
Evet konumuz zaten tam olarak bu. Bundan aylar önce de hep atılıyordu ama konumuz atılması ve düşmesi üzerine. Tebrikler, zaten atılması veya düşmesi gayet normal. Önemli olan atılmış olması, katılıyorum. Atıldı zaten ya düşmüş olamaz.

''Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet.''
- Ömer Hayyam

Kiliste çekildiği veya olay bölgesinde yaşandığını kim söylüyor kanıt nerede?
Bizzat Kilis'te okuyan, yaşayan kız arkadaşımdan doğruladım. Aylar önce daha fazla atılıyordu fakat kimsenin umurunda dahi olmadı, haberlerde sadece 1 gün kaldı. Ama 'Kilis' günlerce bombalanmıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…