V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.948 Çözümler 13 17 Ekim 2023 #21 kopkeliekmek dedi: Topları jilet ile alamazsınız hocam. Ya da makat kıllarını jilet ile alamazsınız. Alabilen varsa tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ayıptır söylemesi ben alıyorum. Tüy dökücü ileride alerji yapabilir tekrar söylüyorum. Bende yaptı çünkü. Her yerde de söyleniyordu zaten alerji vs. yapabilir kimyasal sürmeyin gibisinden.
kopkeliekmek dedi: Topları jilet ile alamazsınız hocam. Ya da makat kıllarını jilet ile alamazsınız. Alabilen varsa tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ayıptır söylemesi ben alıyorum. Tüy dökücü ileride alerji yapabilir tekrar söylüyorum. Bende yaptı çünkü. Her yerde de söyleniyordu zaten alerji vs. yapabilir kimyasal sürmeyin gibisinden.
dogus09 Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #22 Ege_Çelik dedi: Peki ağda 13 yaşına uygun mu? Genişletmek için tıkla... Ağdada olabilir fakat çok can yakar varsa tıraş makasıyla kes sonra suyun altında temizleyebilirisin.
Ege_Çelik dedi: Peki ağda 13 yaşına uygun mu? Genişletmek için tıkla... Ağdada olabilir fakat çok can yakar varsa tıraş makasıyla kes sonra suyun altında temizleyebilirisin.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Ekim 2023 #23 dogus09 dedi: Ağdada olabilir fakat çok can yakar varsa tıraş makasıyla kes sonra suyun altında temizleyebilirisin. Genişletmek için tıkla... İlk başta can yakar, sonra uyuşuyor.
dogus09 dedi: Ağdada olabilir fakat çok can yakar varsa tıraş makasıyla kes sonra suyun altında temizleyebilirisin. Genişletmek için tıkla... İlk başta can yakar, sonra uyuşuyor.
6 679344 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 17 Ekim 2023 #24 Epileydi, Epleydi yapamadığın yerleri ağda ve cımbız ile al. Sakal ve Vücut kılı çıkmasını istemiyorsan avodart kullan. Ya da daha iyisi direkt T veya GnRH bloklayıcı.
Epileydi, Epleydi yapamadığın yerleri ağda ve cımbız ile al. Sakal ve Vücut kılı çıkmasını istemiyorsan avodart kullan. Ya da daha iyisi direkt T veya GnRH bloklayıcı.