Killer Intelligence Center ne işe yarıyor?

yapmayawmero

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Acer laptop aldım ve predatorsense diye bir uygulama yükledikten sonra Killer ıntelligence Center diye bir uygulama da yüklendi bir işe yaramıyor diye sildim fakat sildiğimi zannetmişim kendisi hala daha işlemler kısmında çalışıyor. Bu uygulamayı nasıl silebilirim hiçbir işe yaramıyor gibi geldi laptopta Wi-Fi 6E olmasına rağmen oyunlarda anlık yükselmeli ping oluyor görevlerini sonlandırıp yeniden denememe rağmen yine de pingim anlık yükselip düşüyor.

(Wi-Fi 6E olmasına rağmen dememin sebebi 3-4 tane laptop değiştim hepsinde de Wi-Fi 6E vardı ve hiçbir oyunda ping olmuyordu bu laptopta da aynısı var fakat anlık ping yükselip duruyor.)

Anlık ping yükselmesi Valorant'ta oluyor bu arada.

Steam üzerinden oyun indiriyorum fakat bana verdiği internet hızına bakın daha önceki hiçbir laptopta bu kadar düşük bir hız almamıştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12 KB · Görüntüleme: 541
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    197,9 KB · Görüntüleme: 536
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Acer laptop aldım ve predatorsense diye bir uygulama yükledikten sonra Killer ıntelligence Center diye bir uygulama da yüklendi bir işe yaramıyor diye sildim fakat sildiğimi zannetmişim kendisi hala daha işlemler kısmında çalışıyor. Bu uygulamayı nasıl silebilirim hiçbir işe yaramıyor gibi geldi laptopta Wi-Fi 6E olmasına rağmen oyunlarda anlık yükselmeli ping oluyor görevlerini sonlandırıp yeniden denememe rağmen yine de pingim anlık yükselip düşüyor.

(Wi-Fi 6E olmasına rağmen dememin sebebi 3-4 tane laptop değiştim hepsinde de Wi-Fi 6E vardı ve hiçbir oyunda ping olmuyordu bu laptopta da aynısı var fakat anlık ping yükselip duruyor.)

Anlık ping yükselmesi Valorant'ta oluyor bu arada.

Steam üzerinden oyun indiriyorum fakat bana verdiği internet hızına bakın daha önceki hiçbir laptopta bu kadar düşük bir hız almamıştım.
LAN modülünün uygulaması. Kendi Nitro5'imde de var.

Yani her zaman açık olarak mı bırakayım hocam? Uygulamasını yeniden mi yükleyeyim? İnternet bir anda 2 diş vs. çekiyor önceki Asus laptoplarımda yoktu bu durum

@LinusTechTips hocam geri yüklemeye çalışıyorum fakat uygulama yüklü diyor ben ise uygulamayı sistemde göremiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı