Killer Control Center nedir?

Makaleler
12
Yer
Paradis
Merhaba, dün Windows güncellemesi yaptım. Ondan sonra sabah kalktığımda ve bilgisayarı açtığımda karşıma Killer Control Center güncelleme yapın gibi bir uyarı geldi. Biraz baktım, sonra aklıma babam geldi. Dün bilgisayarı bir 30 dakikalığına falan almıştı. Babam da Bitcoin'le biraz ilgileniyor, sonra korktum mining programı falan yüklemiştir diye. Kaldırdım bilgisayardan. Bu sefer de görev yöneticisinden Killer network diye bir şey vardı. Virüs müdür diye düşündüm, virüs de değilmiş. Bu program nedir?

İngilizceden çevrilmiştir-Killer Gaming'den Killer NIC, Microsoft Windows TCP / IP yığınını atlatmak ve özel bir ağ işlemcisi aracılığıyla kartta işlem yapmak için tasarlanmıştır. Standart ağ kartlarının çoğu ana bilgisayar tabanlıdır ve birincil CPU'yu kullanır. Üretici, Killer NIC'nin ağ gecikmesini ve gecikmeyi azaltabildiğini iddia ediyor.
Kaynak;Killer Network - Google'da Ara

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı