- Makaleler
- 1
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sağlık açısından her yerde bulunan kılları düşünerek sizce kıllı mı kılsız mı?
Kılsız bir yaşam her zaman daha iyi bence, ter yok bir şey yok, kötü görüntü yok, her türlü kılsız.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sağlık açısından her yerde bulunan kılları düşünerek sizce kıllı mı kılsız mı?
Bende öyle düşünüyorum sağlık için daha iyi bence kılsız olmak her zaman.Kılsız bir yaşam her zaman daha iyi bence, ter yok bir şey yok, kötü görüntü yok, her türlü kılsız.
Bende öyle düşünüyorum sağlık için daha iyi bence kılsız olmak her zaman.
Tabii bölgeden bölgeye değişiyor ben genel olarak vücut kılları için bahsettim yoksa saç ve sakal gibi gerekli yerlerde olması lazım.Bölgeden bölgeye değişir. Bazı yerlerde ölçülü kıllı bazı yerlerde kılsız olması daha iyi. Her yer dediğine göre misal saçlarda kıl olmasın mı istiyorsunuz?yada sakallarınız olmasın mı?
Estetik açıdan iyi olur evet bir de nemli bölgelerde çok terletiyor kıllar kesmek daha faydalı oluyor bazen.Kıllar sayesinde vücut ısı dengesi korunuyor diye biliyorum. Yine de çok önemli bir şey değildir bence. Büyük ihtimalle estetik açıdan kılları kesmenin zararı da yoktur faydası da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.