Kilo alamayan birisi nasıl kilo alabilir?

Evou

Hectopat
Arkadaşlar hiçbir sekilde kilo alamiyorum cok uzun bir zamandir kilom ayni. 15 yasindayim, boyum 1.67 civari kilom da 46-47 civari. Cok fazla yemek yiyorum fakat hiçbir turlu kilom artmiyor ne yapmam lazim? Bir hastaligim da yok. Kucukken doktor sute benzer bir ilac vermisti onlari iciyordum fakat pek bir etkisi yoktu tadini da sevmedigim icin icmeyi birakmistim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metabolizmanin hizli olduguna isaret yani sagliklisin. Eger cok stersli degilsen yapabilecegin cok fazla bir sey yok. Kilo almanin formulu gun icinde harcadigin enerjiden daha fazlasini ogunlerle vucuduna katmak. Protein ve karbonhidrati beraber almalisin.

Çok fazla yemek yemek kilo almanıza yardımcı değildir, metabolizmaniz hızlı çalışıyor olabilir. Kilo almak istiyorsanız sağlıklı şekilde almalısınız. Hastalığınız olmadığına eminseniz doktora giderek sağlıklı kilo almak için liste hazırlatabilirsiniz.

Ben de aynı durumdayım. 11-12 yaşımdayken kung fu sporuna başlayıp azimle devam etmiştim. 17 yaşıma kadar halterci gibi vücudum vardı. 17 yaşımda 72 kiloydum. Sonra çeşitli hastalıklar geçirdim ve kilom sürekli düştü. Şuan 54 kiloyum. 57 kilo oluyorum normalde ve daha da yukarı çıkamıyorum.

Allah ne verdiyse yiceksin başka çare yok. Kilo alamıyorsan demek ki yeterince yemiyorsun. Yemek+spor ile 50Kg'den 75Kg'ye çıktım yaklaşık 20 ayda bunun 8 ayı sporsuz kalanı sporlu.

Yemekle ilgisi yok. Bazıları ne kadar yemek yese de kilo alamıyor.

Mantıken harcadığın kaloriden fazlasını alırsan kilo alırsın. Demek ki yeterli yemek yemiyorlar. Yemek yemekten kaç kere kusmuşumdur ancak hala yemek yemeye devam etmiştim. Bunlar sadece bahane eğer maddi imkanlar yetiyorsa.

İlaçları kes alırsın kilo.

Bende çok değil ama boyuma göre kilom biraz az vücut yapısı metabolizma gibi şeyler ile alakalı belki spora başlarsan kilo alabilir sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…