YusufCanBzkrt Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 16 8 Haziran 2023 #1 Her gün düzenli olarak fitness yapıyorum ve çok zor kilo alıyorum. 5 öğün yemek yemem gerekiyor fakat acıkamıyorum. Takviyelerden yardım almam gerekebilir mi? Gerekirse ne almalıyım? Ne yapmalıyım?
Her gün düzenli olarak fitness yapıyorum ve çok zor kilo alıyorum. 5 öğün yemek yemem gerekiyor fakat acıkamıyorum. Takviyelerden yardım almam gerekebilir mi? Gerekirse ne almalıyım? Ne yapmalıyım?
H HasanPotter Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 195 8 Haziran 2023 #2 Supplement kullanıyor musun?
cilgin.cizer Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 Eczaneden şu besin takviyelerini alabilirsin. Bunlar yüksek kalorili besin takviyeleri ve yetersiz beslenme durumunda kullanılıyor.
Eczaneden şu besin takviyelerini alabilirsin. Bunlar yüksek kalorili besin takviyeleri ve yetersiz beslenme durumunda kullanılıyor.
T TechnOm4n Decipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 1.383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #4 Ne kadar zamandır spor yapıyorsun? Spora nasıl bir vücutla başladın? Ne şekilde çalışıyorsun? Aksatma vs. yapıyor musun?
Ne kadar zamandır spor yapıyorsun? Spora nasıl bir vücutla başladın? Ne şekilde çalışıyorsun? Aksatma vs. yapıyor musun?