My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 14 Mayıs 2025 #1 Spora yeni başladım 180, 64 kiloyum ve kilo almaya çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Debussy Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #2 Heavy bulk tavsiye ederim.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.099 Çözümler 6 14 Mayıs 2025 #3 My Funny Valentine dedi: Spora yeni başladım 180, 64 kiloyum ve kilo almaya çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Protein alımı iyi olduğu sürece bol bol ev yemeği yiyebilirsiniz içindeki yağ çok fazla etkilemez sizi. Ucuz olarak makarna.
My Funny Valentine dedi: Spora yeni başladım 180, 64 kiloyum ve kilo almaya çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Protein alımı iyi olduğu sürece bol bol ev yemeği yiyebilirsiniz içindeki yağ çok fazla etkilemez sizi. Ucuz olarak makarna.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #4 Günlük öğün sayını arttır, ara öğünler ekle. Yaktığından daha fazla yersen doğal olarak kilo alırsın. Dikkat etmen gereken en önemli konu düzenli olarak kalori almak. Örneğin bir gün 5 öğün yiyip, ertesi gün 1 öğün yersen kilo alamazsın.
Günlük öğün sayını arttır, ara öğünler ekle. Yaktığından daha fazla yersen doğal olarak kilo alırsın. Dikkat etmen gereken en önemli konu düzenli olarak kalori almak. Örneğin bir gün 5 öğün yiyip, ertesi gün 1 öğün yersen kilo alamazsın.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 14 Mayıs 2025 #5 Keçi boynuzu pekmeziyle cici bebe çok işe yarıyor diyorlar ne diyorsunuz?
Debussy Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #6 My Funny Valentine dedi: Keçi boynuzu pekmeziyle cici bebe çok işe yarıyor diyorlar ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... onunla ilgili bir bilgim yok kardeşim ama tek yapman gereken çok protein ye az hareket et
My Funny Valentine dedi: Keçi boynuzu pekmeziyle cici bebe çok işe yarıyor diyorlar ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... onunla ilgili bir bilgim yok kardeşim ama tek yapman gereken çok protein ye az hareket et