Kilo aldırıcı supplement önerisi

EmreeK18

Hectopat
Daha fazla  
Boyuma göre zayıf olduğum için kilo almam gerekiyor fakat normal yollarla alamıyorum onun yerine karbonhidrat içeren supplement almaya karar verdim fakat piyasada farklı farklı bir sürü supplement markası var. Hem tat hem de kilo alma açısından en iyi olan supplementleri önerir misiniz?
Boy: 170
Kilo: 55

Son düzenleme:
Boyuma göre zayıf olduğum için kilo almam gerekiyor fakat normal yollarla alamıyorum onun yerine karbonhidrat içeren supplement almaya karar verdim fakat piyasada farklı farklı bir sürü supplement markası var. Hem tat hem de kilo alma açısından en iyi olan supplementleri önerir misiniz?
Boy: 170.
Kilo: 55.

Bence gerek yok normal. Ben 12 yaşındayım 1.66 boyum var kilom 52.

Gainer almalısınız fakat Mass türü olan gainer almalısınız. Ben bir ara Swiss Nutrition kurabiyeli krema versiyonunu kullanıyordum ve aşırı lezzetliydi ve bayağı doyuruyordu içince. Eğer güvenemiyorsanız kullandıkları ham madde Astosan'dan alınıyor.

Bence gerek yok normal. Ben 12 yaşındayım 1.66 boyum var kilom 52.
Kesinlikle gerek var. Kilosunun 70 olması gerekir ve bu ideal kilodur. Sen de zayıfsın senin de kilo alman gerekiyor.

Gainer almalısınız fakat mass türü olan gainer almalısınız. Ben bir ara swiss nutrition kurabiyeli krema versiyonunu kullanıyordum ve aşırı lezzetliydi ve bayağı doyuruyordu içince. Eğer güvenemiyorsanız kullandıkları ham madde Astosan'dan alınıyor.

Kesinlikle gerek var. Kilosunun 70 olması gerekir ve bu ideal kilodur. Sen de zayıfsın senin de kilo alman gerekiyor.

Ama sınıfımdaki çoğu insan öyle. Tanıdıklarımda öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı