Kilo aldırıcı toz önerisi

Birazcıkta bilgi sahibisin bence bu işe başlayabilirsin.

Dediklerini dikkate alacağım ekstrem bir vücut istemiyorum şu anki vaziyetten daha iyi olsun yeter.

Bol bol pekmez tüketin. Kilo almak istiyorsanız büyük etkisi olacaktır.

Dediklerini dikkate alacağım ekstrem bir vücut istemiyorum şu anki vaziyetten daha iyi olsun yeter.
Kaç boyda kaç kilosun? Eksterm bir şey olursan zaten atletikliğini kaybedersin ve fazla kilo kas kütlesi olsa bile kötü duruyor bence.
Ben 6 ayda 10 kilo aldım yazdıklarımla. Gainer gibi tozları kullansam daha çok kilo alırdım tabii ama gaineri kullanmayı bıraktığında beslenme şeklin bozulacak. Ömür boyu da gainer kullanamayacaksın sonuç olarak.

Bol bol pekmez tüketin. Kilo almak istiyorsanız büyük etkisi olacaktır.

Teşekkğrler dikkate alacagım önerinizi.

1.78 boy kiloda 57 farkındayım bu şeylere sürekli para yetiştiremem 19 yaşındayım bir şeyleri degiştirmem gerek.

Balık yağı kullan bence en zararsızı ve en sağlıklısı gerçekten kilo aldırıyor.

1.78 boy kiloda 57 farkındayım bu şeylere sürekli para yetiştiremem 19 yaşındayım bir şeyleri degiştirmem gerek.
Aynen öyle. Çok fazla eksiğiniz yok hocam 13 kilo alsanız bence gayet yeterli. Düzenli beslenmeyle rahatlıkla 6 ayda alırsınız hocam.

Çok saçma bir şey. Sen karbonhidrat yiyerek alabileceğin kiloyu neden ne olduğu belirsiz bir tozdan alıyorsun ki? İsminde "hızlı kilo almanıza yardımcı gıda" dediği için mi?
Maltodesktrin de bir karbonhidrattır. İçinde ne olduğu içindekiler kısmında mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…