Boyum 176 kilom şuan 59, almak istediğim kilo aralığı 7-10. Biraz yağlanabilirim diye düşünüyorum. Spor yapmıyorum, bunları kullanmak fayda sağlar mı? Yoksa boşuna böbrekleri yormayalımYağlı bir şekilde kilo almak istiyorsan gainer alabilirsin, ama yağ olmasın karbonhidrat üzerine gideyim diyorsan maltodextrin alabilirsin. Protein tozunun amacı kilo aldırmak değil, protein eksikliğini kapatmaktır. Gainer veya maltodextrine de güvenerek az öğün yeme o şekilde de kilo alamazsın. Ayrıca a101 marketlerinde burch pirinç patlağı var içinde iyi kalori var onu da tüketebilirsin. Her gün 1 paket tüketmeye çalışırdım. 57 kilodan 63 kiloya çıktım 3-4 ayda. Ama ben o dediğim supplementleri kullanmıyordum.
Sporla beraber yapsan daha mantıklı olur hocam bu dediklerimi. Sporun etkisi de bu kullandığın ürünler kadar var. Arka plana atmak olmaz.Boyum 176 kilom şuan 59, almak istediğim kilo aralığı 7-10. Biraz yağlanabilirim diye düşünüyorum. Spor yapmıyorum, bunları kullanmak fayda sağlar mı? Yoksa boşuna böbrekleri yormayalım![]()
Protein tozu kilo aldırmaz, yüksek bir kalorisi, karbonhidratı yok. Spor yapmıyorsan gerek de yok. Gainer kullanabilirsin, günlük beslenmene ek olarak + 500 kalori sağlayacaktır, az yağlı süt ile içmeni öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.