Kilo almak icin ne yapilmali?

Dahiliyeye gidip kan tahlillerini yaptırın hocan oradan da diyetisyene belki hastalığınız falan vardır.

Demir eksikliği ve B12 eksikliği vardı. E nabizda Demir eksikliği anemisi yazıyordu. Kansizlik var zaten ama kilo alımına engel midir bilmiyorum

Cidden böyle çok fazla insan var fazla yediklerini düşünüyolar ama ne yedin diye sorunca ortada hiçbir şey yok. Diyetisyenlerin suçu yemin ediyorum hep milleti aç bıraktırdılar yıllardır şöyle yiyin böyle yiyin falan. Dünyanın en boş mesleği.

Haklısınız,ancak yurtta kaldığım için yemekler çok da güzel olmuyor.Mecburen abur cubura yoneliyorum.Eve gittiğim 2 haftalık süreçte,1 haftada 5.5kg aldım.Ama yurtta aylarca kaldigimdan için evde aldığım kilodan ziyade yurtta aldığım kilo önemli.

Akşam yatmadan once karnini iyice doyur ve sicak bir ortamda yatma yatarken idrarını cikaramzsin sonuçta

Demir eksikliği ve B12 eksikliği vardı. E nabizda demir eksikliği anemisi yazıyordu. Kansizlik var zaten ama kilo alımına engel midir bilmiyorum.

Kanka kalori ihtiyacını hesapla Google'daki sitelerin birinden ortalama hepsi aynı FatSecret uygulamasını indir detaylı tükettiğin kalorini hesaplıyor uygulamada kalorini yağ karbonhidrat proteinine kadar.

Hocam ben 52 kilodan 83'e çıktım ama siz yurttasınız daha zordur sağlıklı abur cubur tüketin mesela protein barlar pirinç patlağına fıstık ezmesi sürebilirsiniz yulaf falan tüketin abur cubur yerine.

Hocam ben 52 kilodan 83'e çıktım ama siz yurttasınız daha zordur sağlıklı abur cubur tüketin mesela protein barlar pirinç patlağına fıstık ezmesi sürebilirsiniz yulaf falan tüketin abur cubur yerine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…