Kilo fazlalığı varken askerliğe ne olur?

Marechal

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz 2 hafta önce 3.kere hastaneye gidip kilodan dolayı askerlik işlemimi gerçekleştirdim kilo fazlalığı var. Yine aynı şekilde fazlalık çıktı doktor evrak verdi. Evrakları verdim işlem sonrasında hastanedeki evrak birimine fakat bana hiçbir şey söylemediler ne muaf ne çürük, askeriye tarafına evrak verecek miyim dedim hayır dediler. Edevletten baktığımda da 21.04.2025 tarihine askerlik ilişği yok yazıyor. Anlayan ya da süreci yaşayan yardımcı olabilir mi?

O tarih hep öyle miydi, sonradan mı değişti? Normalde 1 yıl sonra tekrar gelmeni isterler.
Evet sürekli 1 yıl sonra gittim bu son gidişim 3. oluyordu ve normalde muaf olarak düşünüyordum 3. gidiş son diye biliyorum çünkü kilodan ama bir şey demediler. Edevlete baktığımda da böyle göründü işlemlerden 3-5 gün sonrasında

Evet sürekli 1 yıl sonra gittim bu son gidişim 3. oluyordu ve normalde muaf olarak düşünüyordum 3. gidiş son diye biliyorum çünkü kilodan ama bir şey demediler. e-Devlet'e baktığımda da böyle göründü işlemlerden 3-5 gün sonrasında.

Kilon sınıra yakın mı? O yüzden yakın tarihe vermiş olabilirler. Değilse askerlik şubesine danış.

Yakında değil aslında 3 yıldır sürekli 1 yıl sonraya erteliyorlar nerdeyse vücut kitle endeksine göre 30-35 kilo fazla çıkıyor hep ama 1 yıl sonraya vermek yerine neden böyle girildi anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı