Serserilerin fazlalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bıçak taşır yengece de bıçak ver o da taşır. Önemli olan batıracak cesareti var mı? Kendilerine o kadar güveniyorlar mı? Zaten çoğu zargana bu tiplerin hocam batırsalar da çelimsiz heriflerin dibe kadar sokacağını sanmıyorum.
Hocam benim bu kekolarla bi olayim yok bu arada sanirim sizde yanlis anladiniz.

Bunların genelde karbonhidratı tüketmekten kafaları pek çalışmaz. Ağustosta askere gideceğim muhtemelen raconcu kesimle karşılaşacağımdan eminim. Korkmayın yumurtayı eti bol yiyin. İyi bi vücutla tek yumrukluk işleri var.Coğu delikanlıyım diye piyasada gezer ama mevzuya girince bıçak çıkartacak kadar da aşağılık mahlukatlardır. Çoğunun babası asgari ücretlidir. Zaten yetersiz beslenmekten Türkiye'de zeki seri katil profili çıkmıyor insanlar açlık sınırı altında yaşamaktan cinnet geçiriyor diye düşünüyorum. Yani gençler sıradan bir Ortadoğu ülkesinde yaşıyorsunuz alışın böyle şeylere bir zamanlar sırf sigara vermedim diye birini dövmüşlüğüm var. Türkiye'de bu insan profili asla bitmez çünkü hayatlarını racon filmleriyle geçirirler.

Son düzenleme:
Grafiklerimize göre 15 kişiye kadar etkisini yitirmemekte efendim.

Bu zamanda kendini savunma alanında bir şeyler bilmek gerekiyor. Ya da vurduğunuz bir daha kalkamayacak. :)

Peki bu serserilerin bahsettiğiniz toplumdan olduğunu kim söyledi?

Ben de mülteci tek bir insan istemiyorum ülkemde ama bu gördüğüm her tehlikeyi onlara bağlayacağım anlamına gelmez.
Gitmeleri için uzun zamandır algı kuruyorum. Gerek sosyal medyada gerek tanıştığım herkesle. Madem insanlıktan anlamıyorlar biz de çakallık yapalım.

Bugün karne aldıktan sonra kuzenimle dolaşalım dedik. AVM'ye falan gidiyoruz işte çıktık 1 saat sonra AVM'den. Bir bakıyoruz her yer keko. Çoğunun cebinde bıçak. Ben artık kendimi güvende hissetmiyorum. Ya bunlar adam bıçaklıyorsa? Ama şöyle de düşünüyorum. Bunlar adam bıçaklasa haberlere falan çıkar yerel haber sitelerinde. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dostum sirf sana discord'ta zenci poposu attigim icin anneme kufur edip, annemi oldurecegini soylemistin, simdi ise can guvenligim yok diyorsun?

Red Dead Redemption oynadin mi bilmiyorum ama buna kefaret derler. 😉

Yabancı uyrukluysa hiç korkma, sana bir şey yapmak isteseler Türkler atlar üzerlerine bir güzel meydan dayağı atarlar.

Yabancı uyrukluysa hiç korkma, sana bir şey yapmak isteseler Türkler atlar üzerlerine bir güzel meydan dayağı atarlar.
Çoğu yerde Türkler daha azınlık dostum özellikle Güngören gibi yerlerde. Aksine yabancı uyruklulardan korkmalısın ülkede hiçbir kaydı olmadığı için kameraya el sallasa bile yakalayamazlar olan sana olur ve birden çoğalma yeteneğine sahipler haberin olsun 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı