Kilo nasıl alınır?

Fluken0

Hectopat
Daha fazla  
Kilo almak için öneri var mı? 2-3 ay içerisinde yaklaşık 10 kilo alıp spora başlamak istiyorum. Hem iştahımı açacak hem de tadı ve kalorisi güzel olabilecek bir şeyler önerirseniz çok iyi olur.

Yulaf, muz, süt, fıstık ezmesi, bal kakao. gramlarını unuttum hatırladıklarım 10 gr kakao 2 adet muz 100 gr yulaf 750 ml süt bunları smoothie blender ile yapıcaksın toplam 1700 kaloriydi galiba

Yulaf, muz, süt, fıstık ezmesi, bal kakao. gramlarını unuttum hatırladıklarım 10 gr kakao 2 adet muz 100 gr yulaf 750 ml süt bunları smoothie blender ile yapıcaksın toplam 1700 kaloriydi galiba
Hocam muzlu bir şekilde denemedim ama yulafı gerçekten yiyemiyorum sindiremiyorum.

Benim çevremdekiler cici bebe tavsiye ediyor. Nedenini bilmiyorum. Deneyebilirsin belki.

Benim çevremdekiler cici bebe tavsiye ediyor. Nedenini bilmiyorum. Deneyebilirsin belki.

Yağlandırır o arkadaşın göbek yapınca mutlu olacağını sanmıyorum

Benim tavsiyem daha fazla bakliyat tüketmesi yönünde olur

Spor yapmadan sağlıklı bir kütle kazanamazsın. Fitness direkt olarak iştahını açar. Günlük kalori alımını hesaplamalısın sonra da antrenman zorluğuna göre günlük kalori alımından fazlasını al. Düşük seviyede egzersiz yapiyorsa +300 kcal al. Üst düzey antrenman yapmaya başladığında ise +1000/1250 kcal kadar alabilirsin.(Mesela günlük kalori ihtiyacın 3000KCAL+300kcal = 3300).Artı olarak aldığın kaloriler kütleye dönüşecektir. 7000KCAL = 1kilo.

Kalori alımın yetersiz olursa mass gainer almanı tavsiye ederim. Protein tozu falanda ek olarak alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…