Kilo nasıl verebilirim?

Civan63

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben şu an 16 yaşındayım 176 boyundayım ve 98 kiloyum 2 ay içerisinde 70 kiloya düşmek istiyorum ve günde 1200 kalori alıyorum.
2 günde bir 50-100 arası şınav çekiyorum.
Sizce 2 ay içinde 70 kiloya inebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece sporla olmaz ve 2 ayda 28 kilo vermek imkansız ayda 4 kilo ancak verebilirsin
Yemene içmene dikkat et mistersen spor salonunada git ama diyetisyene sormak daha mantıklı.

Sadece sporla olmaz ve 2 ayda 28 kilo vermek imkansız ayda 4 kilo ancak verebilirsin
Yemene içmene dikkat et mistersen spor salonunada git ama diyetisyene sormak daha mantıklı.
Günde 600 kalori alıyorum bunun 500 kalorisini spor yaparak yakıyorum yani günde 100 kalori alıyorum günlük kalori ihtiyacım 2700 kalori yani günde 2600 kalori almamış oluyorum bu hesaplamayla haftada 2 kilo vermiş olurum yani 2 ayda yaklaşık 20 kilo eder virgülleride katarsak.
Hesaplamalarım doğru mu sizce?

En iyisi deneyerek görmek siz bol bol su için ve bir de diyetisyene görünün aldığın kalori bayağı az.

Günde 600 kalori nasıl alıyorsun çok anormal.

Bence böyle birşey yapmayın... Hala büyümeniz durmadı. Kendiniz aç bırakmayın.

Yürüyen zombi ne anlamda çok zayıf anlamında mı?
Organlarına zarar verceğin için yürüyen ölü olursun. Kalori ihtiyaçının -500 çıkararak yap. 2700 kalori ise 2200 kalori al. En hızlı zayıflamak istersen sağlıklı protein daha fazla günlük olarak. 200 grama kadar çıkman daha iyi olur günlük. 70 gram yağ yesen makro olarak. 190 gram karbonhidrat alman gerekli günde. Diğer türlü obezlikten daha fazla zarar verir vücuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…