Kilo ve gelişim için ne yapılmalı?

cel1x

Decapat
Daha fazla  
Şu an 1.70 55 kilo civarıyım ve asla kilo alamıyorum. Daha öncesinde 2-3 ay fitness yapmışlığım var başlarsam kas/kilo alır mıyım supplement kullanıp?

Eğer doğuştan tıbbi bir rahatsızlığın yoksa kilo almana hiçbir şey engel değil. Supplement kullanımı zorunda kalırsan veya profesyonelsen gereklidir. Düzenli ve dengeli beslenmenin yanında sporunu da yaparsan sağlıklı kilo alırsın.

Herhangi bir hastalığım yok ve ayrıca profesyonel değilim supplement içinde herhangi bir zorunluluğum yok ve kilo söyle; ne az ne de çok yemek yerim ama buna rağmen kilo alamıyorum

Herhangi bir hastalığım yok ve ayrıca profesyonel değilim supplement içinde herhangi bir zorunluluğum yok ve kilo söyle; ne az ne de çok yemek yerim ama buna rağmen kilo alamıyorum.

O zaman gün içinde harcadığın kaloriye bakmalı. Belki de tempo yüzünden aldığından fazlasını gün içinde yakıyorsundur. Veya tempolu bir hayat yaşamasan bile metabolizma hızın fazladır ve aldığın kaloriyi arttırman gereklidir.

Tamamdır konuyu araştıracağım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…