Kilo ve yağ oranı nasıl düşürülür?

pcc

Hectopat
Daha fazla  
13 yaşındayım boyum 1.64 kilom 59 kilomun çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bir de yağ oranım çok fazla. Haftanın 3 günü futbol antrenmanım var ve tek spor olarak bunu yapabiliyorum. Gelişme çağında olduğumdan dolayı pek bir çözüm bulamadım. Bir tavsiyesi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum, çok teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Beslenmene dikkat edebilirsin. Sakın protein tozu vb. düşünme.

Koşu vesayire yapabilirsin örnek veriyorum beden derslerinde salonda veye bahçede.

Spor yapabilirsin.

Karbonhidrat düşüreceksin protein ağırlıklı beslen akşam 6'dan sonra yemek yeme alman gereken kalori kaç ise örnek 2 bin kalori ise 1500 kalori al iki öğün beslen.

Koşu vesayire yapabilirsin örnek veriyorum beden derslerinde salonda veye bahçede.
İmkanım var evimin yanında spor kompleksi var evimde spor salonuda var ama beslenmeyi ayarlayamadigimdan dolayı hiç birsey yapamıyorum buda canımı sıkıyor vucudum çok orantısız kalçamda vücuduma gore büyük affedersinde karı götü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…