Kilo verme problemi

ahmettt077

Hectopat
Herkese merhaba, boyum 183 cm ve 100 kiloyum. Cidden bu durumdan sıkıldım ve diyete başladım. Bu kiloyu vermek ne kadar sürecek merak ediyorum ve ne değişecek merak ediyorum. Ayrıca daha hızlı kilo vermek için taktiklere ihtiyacım var.

Sana verebileceğim en iyi taktik kilo vermek için değil yaşam tarzını değiştirmek için diyet yap. Beslenme alışkanlığın, günlük yaptığın egzersizler hayatının bir parçası olmalı. Bunun sonunda da kilo vermekten öte hayalini kurduğun estetik vücuda kavuşursun. Sonuç odaklı değil süreç odaklı bakmak lazım.

Bana çok zor geliyor herşeyi yapmak ilk günden üşengeçlik başladı.

Bana çok zor geliyor her şeyi yapmak ilk günden üşengeçlik başladı.

Kanka diyeti falan bırak hemen koş bir hassaa mutfak terazisi al ve kalori sayımı yapmaya başla normal alman gereken kaloriden 300 400 kalori daha az al 2 haftada 1 gün abartmadan tıkınırsın bir ödül olur diyeti kolaylaştırır bir de ağırlık egzersizi yap miss.

Bana çok zor geliyor her şeyi yapmak ilk günden üşengeçlik başladı.

Hocam bende 178 95 civarıyım FatSecret ve Nike ikilisini kullanacağım yaz geliyor zaten diyettede zorlanabilirsiniz FatSecret'ten bakıp kalori açığı oluşturmaya çalışın.

Koşmak ne işe yarayacak kalori yakmaya mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…