Kilo vermek için diyet yapılmalı mı?

oguzkaan1345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Öncelikle 15 yaşındayım 1.72 boyundayım ve 96 kiloyum. Yaklaşık 3 aydır spor salonuna gidiyorum ve antrenman yapıyorum kilo vermek amacıyla ama bir gelişme yaşayamadım. Bunun yemek yeme problemi ile ilgili olduğunu fark ettim ve bir diyete başlamam gerektiğini fark ettm. Ben tok tutucu bir hap kullanıyorum ve bu beni acıktırmıyor ama sabahları mesela bir şey yesem daha iyi olacakmış gibi hissediyorum. Sadece 3 litre 4 litre su içerek aç kalıp su veremeyeceğimi düşünüyorum sabah kalktığımda kahvaltı olarak ne yiyebilirim? Mesela yeşillikli bir omlet yiyebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Öncelikle 15 yaşındayım 1.72 boyundayım ve 96 kiloyum. Yaklaşık 3 aydır spor salonuna gidiyorum ve antrenman yapıyorum kilo vermek amacıyla ama bir gelişme yaşayamadım. Bunun yemek yeme problemi ile ilgili olduğunu fark ettim ve bir diyete başlamam gerektiğini fark ettm. Ben tok tutucu bir hap kullanıyorum ve bu beni acıktırmıyor ama sabahları mesela bir şey yesem daha iyi olacakmış gibi hissediyorum. Sadece 3 litre 4 litre su içerek aç kalıp su veremeyeceğimi düşünüyorum sabah kalktığımda kahvaltı olarak ne yiyebilirim? Mesela yeşillikli bir omlet yiyebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Omlet çok iyi bir kahvaltı, ben 2 tane yumurta yiyorum, 20 kilo verdim.

Haşlanmış yumurta olabilir şekeri kes protein tüket kardiyo yap spor salonuna gidiyorsan illa deneyimli birisi vardır ondan akıl alabilirsin dostum.

Bu rehberimi uygularsan gayet iyi kilo verirsin. Sınır 1000 kalori ama sen 1500 de yakabilirsin.

Omlet çok iyi bir kahvaltı, ben 2 tane yumurta yiyorum, 20 kilo verdim.

Yulaf işe yarar mı hindi füme falan bunlar işe yarıyor mu?

Bir de haftada 2-3 gün akşamları 1 saatliğine koşu+yürüyüş yapacağım diğer günlerde spor salonuna gideceğim ya da koşudan sonra direkt spor salonuna gideceğim ama bunların yanında bir diyet yapmam lazım malum tok tutma hapı (ek olarak, growth hormonu takviyesi) kullanıyorum demiştim ve bu gerçekten beni acıktırmıyor yeme ihtiyacı hissetmiyorum ama bazen karnım gurulduyor enerjim düşüyor bunun önüne geçmek için kalktığımda diyete uygun bir şeyler yemek bunun içinde hindi fümeli yeşillikli bir tavada yumurta aklıma geldi ya da haşlanmış yumurta peynir salatalık, ya da yulafla yapılabilen bir şey bana tarif verirsen çok mutlu olurum teşekkürler ayrıca önerileriniz varsa dikkate alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı