Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.025 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #11 Düzgün beslen evde 2 tur atsan bile yağ yakarsın . Jine için operasyona girmen lazım.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #12 Chezzaritz dedi: Kahvaltıdan sonra yemiyorum eğer evde kahvaltı yapılmıyorsa yiyorum kahvaltı niyetine. Genişletmek için tıkla... Fark etmez, bu tarz besinler yerine günde 1 kilo haşlanmış patates, 1 kilo salatalık yeseniz bile çok daha sağlıklı olur.
Chezzaritz dedi: Kahvaltıdan sonra yemiyorum eğer evde kahvaltı yapılmıyorsa yiyorum kahvaltı niyetine. Genişletmek için tıkla... Fark etmez, bu tarz besinler yerine günde 1 kilo haşlanmış patates, 1 kilo salatalık yeseniz bile çok daha sağlıklı olur.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 12 Temmuz 2024 #13 Ben 1.5 haftada sadece vucüt ağırlığı ve günde 2 öğün ile 93'ten 86e falan inmiştim tabii öğünlerin miktarıda azdı bayağı. Gymsiz böyle olabilir ama yemekte tutmanız lazım kendinizi.
Ben 1.5 haftada sadece vucüt ağırlığı ve günde 2 öğün ile 93'ten 86e falan inmiştim tabii öğünlerin miktarıda azdı bayağı. Gymsiz böyle olabilir ama yemekte tutmanız lazım kendinizi.
Chezzaritz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 665 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB GIGABYTE A520M DDR4 HP 2X8 16GB RAM CRUCIAL 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #14 Hyperionx dedi: Jinekomasti icin egzersizin hicbir onemi yok. Ameliyat olacaksin. Baska turlu gecmez. Genişletmek için tıkla... Doktor kilo verirsen geçer o kadar büyük değil dedi.
Hyperionx dedi: Jinekomasti icin egzersizin hicbir onemi yok. Ameliyat olacaksin. Baska turlu gecmez. Genişletmek için tıkla... Doktor kilo verirsen geçer o kadar büyük değil dedi.
Delici2531 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #15 İstediğin zaman yap yeterki yap. Hocam yüksek ihtimalle jinekomasti değil sadece yağ dokusu.
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.474 Çözümler 7 12 Temmuz 2024 #16 Chezzaritz dedi: Doktor kilo verirsen geçer o kadar büyük değil dedi. Genişletmek için tıkla... Kilo verince geciyorsa jinekomasti degildir o.
Chezzaritz dedi: Doktor kilo verirsen geçer o kadar büyük değil dedi. Genişletmek için tıkla... Kilo verince geciyorsa jinekomasti degildir o.
Chezzaritz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 665 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB GIGABYTE A520M DDR4 HP 2X8 16GB RAM CRUCIAL 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #17 Delici2531 dedi: İstediğin zaman yap yeterki yap. Hocam yüksek ihtimalle jinekomasti değil sadece yağ dokusu. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman hocam sağolun şuan gidiyorum bir yerden başlamak lazım .
Delici2531 dedi: İstediğin zaman yap yeterki yap. Hocam yüksek ihtimalle jinekomasti değil sadece yağ dokusu. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman hocam sağolun şuan gidiyorum bir yerden başlamak lazım .
Delici2531 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #18 Hyperionx dedi: Kilo verince geciyorsa jinekomasti degildir o. Genişletmek için tıkla... Evet yüksek ihtimal jinekomasti değil sadece yağ dokusu. Chezzaritz dedi: Peki o zaman hocam sağolun şuan gidiyorum bir yerden başlamak lazım . Genişletmek için tıkla... En azında başlayarak yükseleceksiniz hocam pes etmeyin yeter daha çok gençsiniz.
Hyperionx dedi: Kilo verince geciyorsa jinekomasti degildir o. Genişletmek için tıkla... Evet yüksek ihtimal jinekomasti değil sadece yağ dokusu. Chezzaritz dedi: Peki o zaman hocam sağolun şuan gidiyorum bir yerden başlamak lazım . Genişletmek için tıkla... En azında başlayarak yükseleceksiniz hocam pes etmeyin yeter daha çok gençsiniz.