Kilo vermek için ne yapılmalı?

M1sterXeq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Başlıkta belirttiğim gibi kilo vermek istiyorum. Şu an boyum 1.82 kilom 120. Balık ETL'i olduğum için bacak çevresi ve göbek çevresi çok kalın. Spora başladım, başlayalı 10 gün oldu. Günlük 40 DK-50 dk arası kardiyo yapıyorum, geriye kalan sürede rutin ağırlık kaldırma. Ayrıca diyette yapıyorum sabah kahvaltısında 50 gr ekmek 2 haşlanmış yumurta 1 veya 2 dilim karpuz yiyorum öğlen çalıştığım yerde çıkan yemeği yiyorum. Akşam salata yiyordum ama midem bulanmaya başladığı için bıraktım 3 litre su da içiyorum ama henüz bir kilo kaybı göremiyorum. Sizce ne yapmam lazım. Artık bu kilodan kurtulmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Yok iyi kilo verdiriyor düzenli içersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kalori alımını 1800'ün altına düşürme. Kardiyo veya antrenman yapacağın günlerde bu miktarı 2100-2200 kaloriye çıkarabilirsin. Protein alımını yüksek tutmaya özen göster. Somun ekmek, kan şekerini hızlı yükselttiği için önerilmez. Bunun yerine kepek ekmeği tercih edebilirsin. İstersen, kepekli tost ekmeğiyle yapılabilecek bir tarif de verebilirim.

Yemeklere çok yağ vs koyuyorsanız normal hocam her şeyi doğru yapıp hasta değilseniz kilo vermemeniz mümkün değil.

Hocam ben ekmek seker aburcuburu disardan yemegi tamamen kestim evet dediğiniz gibi mide bulantısı oluyor ona karşıda kalorisi az hacmi fazla şeyler yiyorum salatalık marul gibi şeyler.Bu şekilde halletim 6kg verdim sizde bu şekilde verirsiniz bence.

Günlük kaç kalori alıyorsun?

Kalori hesabını nasıl yapabilirim hocam yemekhanede yiyorum öğlen. Tarif güzel olur hocam teşekkür ederim.

Günlük kaç kalori alıyorsun?

Bilmiyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…