Kilo vermek için ne yapılmalı?

Kalori hesabını nasıl yapabilirim hocam yemekhanede yiyorum öğlen. Tarif güzel olur hocam teşekkür ederim.

Bilmiyorum hocam.
Samsung healty uzerinden yapabilirsin veya chat gpt ilede yapabilirsin.

Direnç antremanı yap.
Hocam o ne oluyor bilmiyorum ama doktor yasağı var ağırlık falan kaldırmıyorum şuan tek kardiyo yapıyorum.

Ekmek yeme basmati pilav tüket.

Hocam kahvaltıda gitmezki o

Hocam geçirmiyor işte domates salatalık vb.

Hocam o ne oluyor bilmiyorum ama doktor yasağı var ağırlık falan kaldırmıyorum şuan tek kardiyo yapıyorum.
Ağırlık ve vücut ağırlığı ile çalışmak. Eğer ağırlık kullanmak yasaksa, calisthenics yapabilirsin. Şınav, mekik, barfiks, Avusturya barfiksi ve plank gibi hareketler yap.
Ödem ve su gitse onları tekrar almaz mıydım?
Tartıdaki değişim önemli değil, asıl önemli olan aynadaki görüntün. 300 kalorilik diyete başlamadan önceki formunla, diyetten sonraki formunu karşılaştırdığında ne farklar gördün? Muhtemelen en çok karnındaki şişlik azalmıştır; bu da ödem ve sudan kaynaklanabilir. Ayrıca bir miktar kas da kaybetmiş olabilirsin. Emin ol, kiloları geri aldığında, ilk halinden daha kötü bir görüntü ortaya çıkacaktır.
Hocam geçirmiyor işte domates salatalık vb.
Açlık hissi geldiğinde su tüketin bol bol, açlığı bastırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…