Kilo vermenin en iyi yolu nedir?

Hocam KYK'da kalıyorum diyorum yeşillik geldiği kadar zaten yiyorum supplementler set olarak hediye geldi.

Kanka KYK olayını pek bilmiyorum yemek pişirmek serbest mi serbestse git tavuk al pirinç al yeşillikle tüket biraz da hareket ile kilo verirsin eğer izin yoksa Grizzone whey protein bakabilirsin çok ucuz onlarda.

"Her gün alınan kalori miktarından biraz daha fazlasını yakarak. Aşırıya kaçmadan mantıklı bir hesapla günde aldığınız kaloriden 500 kalori fazlasını yakarsanız 2,5 - 3 ayda 10 kilo verebilirsiniz." (alıntıdır)

Öncelikle yemeklerden aldığınız kaloriyi hesaplayabilirsiniz, Daha sonra o kaloriyi antrenmanlar ile yakmalısınız. Önerim düzenli beslenmenizdir. Abur cubur kaçamaklarından kaçının.

Hocam creatini antrenmandan önce mi sonra mı ne zaman içmem gerekiyor

Kanka KYK olayını pek bilmiyorum yemek pişirmek serbest mi serbestse git tavuk al pirinç al yeşillikle tüket biraz da hareket ile kilo verirsin eğer izin yoksa Grizzone whey protein bakabilirsin çok ucuz onlarda.

Hayır hocam yasak yani kettle bile yasak onlar yemek veriyor onları tüketiyoruz porsiyonlar küçük zaten ekmek kullanmadan yemeği yemeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı