Kilonun artıp düşme hızı normal mi?

masad34

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gün önce 50 kiloydum (yatmadan tok karnına) 2 gün tatildeydim, çok az yedim. Eve geldim, baktım 48.1 (aç karnına) kiloyum. Sonra kocaman 2 tabak makarna ve 2 tane browni yedim. Baktım 48.6 kiloyum, sonra 3 saat yemek yemedim baktım 48.1 kiloyum. Şimdi lahmacun yedim baktım 48.5 kiloyum. Tatilden önce şimdiye kadar 49 kilo olmuş ve akşama 50 kilo olmuş olurdum, normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2 gün önce 50 kiloydum (yatmadan tok karnına) 2 gün tatildeydim, çok az yedim. Eve geldim, baktım 48.1 (aç karnına) kiloyum. Sonra kocaman 2 tabak makarna ve 2 tane browni yedim. Baktım 48.6 kiloyum, sonra 3 saat yemek yemedim baktım 48.1 kiloyum. Şimdi lahmacun yedim baktım 48.5 kiloyum. Tatilden önce şimdiye kadar 49 kilo olmuş ve akşama 50 kilo olmuş olurdum, normal mi?

Normal eğer aşırı yemek ve sıvı tüketirseniz 50'den 53'e çıktığını bile görebilirsiniz.
Ayrıca günlük tuz tüketimi bile ertesi günkü tartıda ki sayısı etkileyebiliyor vücudunuzda ki su değişimi o bir anda 1 kilo alıp vermiyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı