Hocam bu kasa üzerine çok konu açıldı keşke azıcık araştırma yapsaydınız neyse.Arkadaşlar oyuna yeni gelen kilowatt kasasını düşürdüm. Şu anki değeri 10 dolar 1 gün önce 47 dolarmış bekletsem mi diye düşündüm. Bekletmeli miyim? Yoksa açayım mı?
Arkadaşlar oyuna yeni gelen kilowatt kasasını düşürdüm. Şu anki değeri 10 dolar 1 gün önce 47 dolarmış bekletsem mi diye düşündüm. Bekletmeli miyim? Yoksa açayım mı?
Neden 28 tane snakebite kasası aldınız hocam?Kasa ilk çıktığı anda 60 dolardı zaten. Rüyalar ve kabuslar kasası gibi olacak hype bitince 1 dolar civarı olacak. Bana düştü bir hesabıma sattım 28 tane snakebite kasası aldım (YTD)
Neden 28 tane snakebite kasası aldınız hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.