Kim bu G-MAN?

Bence G-Man dediğimiz adam ya Gordon Freeman'ın kendi bünyesinde yarattığı bir karakter, ya da gerçekten sadece Gordon Freeman'a görünen bir karakter. İlk ihtimal için kanıtımı soracak olursanız, sadece Gordon Freeman'a görünmüş olması diyorum. Ama ikinci kanıt olarakta Alyx'in aklına girerek Eli Vance'e mesaj göndermesi de geliyor. Durum çok karışık. Belki Half Life 3'te bu karmaşıklık giderilir.

@zifrxdia Half Life 3 çıksaydı bu gizem çözülmeseydi de olurdu :)

@Gordon Freeman hocam sen daha iyi tanırsın bu arkadaş kimdir, necidir?
Ya dimi, şu sevdiğimin valve'ı çıkarsa HL3'ü ne mutlu olurduk :D çıkış fiyatını 100 Dolar yapsa yine kapış kapış götürürdü valla. Ayrıca ben hala şunu merak ediyorum gordon niye konuşmuyor 🤨
Bence G-Man dediğimiz adam ya Gordon Freeman'ın kendi bünyesinde yarattığı bir karakter, ya da gerçekten sadece Gordon Freeman'a görünen bir karakter. İlk ihtimal için kanıtımı soracak olursanız, sadece Gordon Freeman'a görünmüş olması diyorum. Ama ikinci kanıt olarakta Alyx'in aklına girerek Eli Vance'e mesaj göndermesi de geliyor. Durum çok karışık. Belki Half Life 3'te bu karmaşıklık giderilir.
grdn.PNG

Bu Gordon Freeman değil mi .? Half Life Blue Shiftten.

Son düzenleme:
Ya dimi, şu sevdiğimin valve'ı çıkarsa HL3'ü ne mutlu olurduk :D çıkış fiyatını 100 Dolar yapsa yine kapış kapış götürürdü valla. Ayrıca ben hala şunu merak ediyorum gordon niye konuşmuyor 🤨

Eki Görüntüle 491422
Bu Gordon Freeman değil mi .? Half Life Blue Shiftten.
Evet Barney olarak oynarken Gordon Freeman'ı görebiliyoruz. Bunun dışında bir iki sahnede de var sanırım.

Söylermisin merak ettim.
Dostum bir ara güvenlik kameralarına bakıyorsun. Orada kameralardan birinde de beliriyor. Onun dışında Half Life Blue Shift oyununda Barney olarak oynarken trendeki Gordon'ı ve Half Life 1 oyununda Gordon olarak trendeyken dışarıdaki Barney'i görebiliyoruz.

Dostum bir ara güvenlik kameralarına bakıyorsun. Orada kameralardan birinde de beliriyor. Onun dışında Half Life Blue Shift oyununda Barney olarak oynarken trendeki Gordon'ı ve Half Life 1 oyununda Gordon olarak trendeyken dışarıdaki Barney'i görebiliyoruz.
Şu an blue shift'e girdim ancak mouse'ı etrafa döndürmeye çalıştığımda takılyıor ve dönmüyor ne yapabilirim. Ayrı konu açmak istemedim kolay bir şey dir diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı