Kim Milyoner Olmak İster'e katıldınız mı?

Bir yakınım ön elemeyi geçti ATV stüdyosuna gitti ama orada elendi. Daha farklı tipleri alıyorlar rating vs. için. Köylü bir abi varmış anadoludan gelen onu almışlardı mesela izlemiştik televizyondan.
Farklı olman lazım biraz. Bir şeyler sallayabilirsin.

Bir yakınım ön elemeyi geçti ATV stüdyosuna gitti ama orada elendi. Daha farklı tipleri alıyorlar rating vs. için. Köylü bir abi varmış anadoludan gelen onu almışlardı mesela izlemiştik televizyondan.

Ablam gitmeye hak kazanmıştı fakat üşenip gitmemişti.

bu olay ne zman oldu ? bir de videoyu attıktan ne kadar sure sonra geri döndüler ?

Davetiye mi aldın
dün aradilar, video istediler attim, ancak hala geri donmediler ve whatsapp ta hala mavi tik olmadı .

Ablam gitmeye hak kazanmıştı fakat üşenip gitmemişti.
bu olay ne zman oldu ? bir de videoyu attıktan ne kadar sure sonra geri döndüler ?

Son düzenleme:
dün aradilar, video istediler attim, ancak hala geri donmediler ve whatsapp ta hala mavi tik olmadı .

Korona döneminde oldu. Ne zaman döndüler hatırlamıyorum.

Dün aradilar, video istediler attim, ancak hala geri donmediler ve WhatsApp'ta hala mavi tik olmadı.

Bu olay ne zman oldu? Bir de videoyu attıktan ne kadar sure sonra geri döndüler?

Bu olay ne zman oldu? Bir de videoyu attıktan ne kadar sure sonra geri döndüler?

Hocam video için cevap geldi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı