Kimileri geçmişte yaşamak ister, kimileri gelecekte

Burakydn

Kilopat
Katılım
27 Şubat 2019
Mesajlar
1.433
Makaleler
1
Çözümler
22
Kimileri geçmişte yaşamak ister, kimileri gelecekte, son birkaç on yılda insanlık tarihi boyunca elde edilen veriden daha fazla veri elde edildi, teknoloji hiç olmadığı kadar hızlı gelişti, ve hızlanarak gelişmeye devam edecek, bir geçiş döneminde gibiyiz, ölene kadar kim bilir neler göreceğiz, bu döneme tanıklık ediyor olmak size neler hissettiriyor?
 
İyi hissediyorum. Ama insanlığı görmek midemi bulandırıyor çok kötüleşiyor gün geçtikçe. Ama gelişen teknolojileri görmek beni mutlu ediyor.


Wake The .. UP Samurai we have city to burn demeyi isterdim 2077 yılında.
 
Çok bir şey hissettirmiyor açıkçası. Ama aklıma bazı sorular getirmiyor da değil. O soruları şimdilik boş versek bile teknoloji sanki yavaş yavaş duraklama noktasına geliyor. (uçuk kaçık vücuduna çip takma muhabbetleri hariç). Yeni bir şeyler olmuyor artık sadece olan daha üst özelliklerde çıkıyor. Bu durumda tam bir hissiyat söylemek gerekirse yakın zamanda bayarım artık gibime geliyor.
 
Şimdi bu konuyu okuyunca düşündüm ve aklıma geldi. İnsanoğlu hiç bir zaman zamanda yolculuğu bulamayacak. Eğer ki gelecekte bulacak olsaydık gelecekten gelip bunu kanıtlayabilen %100 olurdu.
 
Berbat hissettiriyor. Teknoloji geliştikçe piyasaya yeni çıkan ürünler fahiş fiyatlardan sunuluyor. Ayrıca bu sadece Tr'de olan bir şey değil. Örnek olarak; her sene çıkan arabanın sırf 2021 model diye, bir önceki model ile arasında uçurum olması gibi. Seçim şansım olsa ilk çağda doğmayı tercih ederdim.
 
Geçmişte yaşayıp çilesini çekeceğime gelecekte yaşayıp acısını çekerim.
Şimdi bu konuyu okuyunca düşündüm ve aklıma geldi. İnsanoğlu hiç bir zaman zamanda yolculuğu bulamayacak. Eğer ki gelecekte bulacak olsaydık gelecekten gelip bunu kanıtlayabilen %100 olurdu.
Paralel evren, erişim sıkıntısı. Belki de bu kadar eskiye gidemiyoruz.
 

Geri
Yukarı