Kimler macOS Kullanıyor?

macOS kullanıyor musunuz?

• Evet

Oy: 21 30,4%
  • Hayır

Oy: 48 69,6%

• Oy verenlerin toplamı
    69
Macbook Air early 2014 modeline sahibim. Yanında hackinghtosh sistemim var. Sistemim wifi hariç tamamen uyumlu.

Intel i5 6400
MSI B090 itx anakart (night blade mi2 sistem anakartı)
DDR4 8GB ram
MSI RX570 ekran kartı
Samsung 850 Pro SSD
WD 1TB depo HDD

6 ay oldu hackinghtosh kullanıyorum. Windows'a göre gayet performanslı.

Cihazlarınızın uyumluluğuyla ilgili konuları, sistem özelliklerini belirterek ayrı konu açarsanız daha hızlı çözüme ulaştırabilirsiniz.

Kurduğun hackintosh, kullandığın macbook air içindeki macos gibi akıcı bir şekilde çalışıyor mu? Yağ gibi akıyor mu sistem?

Kurduğun hackintosh, kullandığın macbook air içindeki macos gibi akıcı bir şekilde çalışıyor mu? Yağ gibi akıyor mu sistem?

Evet, daha hızlı diyebilirim. Macbook Air 4gb ram var onu yükseltme şansım yok. Anakarta gömülü geliyor. Adobe güncel programlar rahat 4 5 GB ram tüketiyor dosya boyutu artıkça daha da fazla ram tüketimi oluyor. Şu an 8gb ram yetmiyor. Şunu da fark ettim Windows üzerinde 8gb ram dolu olunca PC kasıyordu. Ama hackinghtosh ile bu durumu yaşamadım. Ram tamamen kullanımda olduğu halde kasma veya donma yok.

Programlarda, günlük kullanımda elimdeki Macbook Air'e göre hızlı ve seri. Ram ile alakalı da olabilir. 8 GB ram'e sahip gerçek Macbook ile test etme imkanım olmadı.

Stabil olmayacağını düşünmüştüm. Ne bir donma ne bir reset ne de bir sorunla karşılaştım. Sorunsuz, stabil ve hızlı çalışıyor. Yakında ram mikatarını 32GB yapacağım.

Kurulum yaparken ekstra bir şey yapmadım. Wifi hariç her şey otomatik tanıdı. Tabi kullandığım hazırlanmış hackinghtosh kurulum ISO dosyası ile alakalı da olabilir.

Mac OS mojave kurdum en son, çatır çutur kullanıyorumda, Catalina güncellemesini de kurabilseydim güzel olacaktı...

Ben bir keresinde sanal bilgisayar ilr macOS kurulumu yapmıştım. Performansından bir gram keyif almamıştım. Macbook'lardaki o yağ gibi akan sistem yoktu. Ancak hackintosh performansını pek göremiyorum, hackintosh kurulum videoları youtube'da bolca var. Ancak genel kullanım ve performans testleri yok ya da ben bulamadım.

Yakın zaman içerisinde sistem toplayacağım, blackfriday indirimlerini bekliyorum. Bir adet 250gb'lık fazladan bir ssd alıp ona hackintosh kurmayı deneyebilirim. İyice emin olmaya çalışıyorum.

Yazılım güncellemelerinde sistem çöker mi?

Macbook gibi akışkan bir arayüze sahip mi?

MacOS işletim sistemini çok sevdiğim için yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…