Kimler Technopat olabilir?

Şaka falan ama. Bu rütbeyi, en az 4-5 yıllık üyeler alabilir diye düşünüyorum. Yani sonuçta 2020- 2021 arası üye olan biri. Gelip Technopat ibaresi alacak değil ya. Veya mod olacak hali yok. Bunlar için köklü ve eski üyeler hak eder diye düşünüyorum. Mesela @Uton bu arkadaş 2013'den beri üye.
@Yener K. Üye olmadan önce seni görüyor, duyuyor ve hissediyordu. Sen olayın farkında bile değildin. Forumu takip ediyordu üye olmadan önce, ona kalsa benim en az 7 yıllık bir üye olmam lazım.

Şaka falan ama. Bu rütbeyi, en az 4-5 yıllık üyeler alabilir diye düşünüyorum. Yani sonuçta 2020- 2021 arası üye olan biri. Gelip Technopat ibaresi alacak değil ya. Veya mod olacak hali yok. Bunlar için köklü ve eski üyeler hak eder diye düşünüyorum. Mesela @Uton bu arkadaş 2013'den beri üye.
Ben bu rütbeyi hak etmiyorum, zira 2013'te kayıt olmuş birine göre mesaj sayım çok az, benden sonra üye olup benden çok daha fazla yardım eden forum kullanıcıları mevcut, yine de vaktim oldukça yardımcı olmaya çalışıyorum, biraz vaktim çoğaldığı zaman Moderatör başvurusunda bulunmak istiyorum ama hayırlısı olsun. :)

Veya mod olacak hali yok. Bunlar için köklü ve eski üyeler hak eder diye düşünüyorum. Mesela @Uton bu arkadaş 2013'den beri üye.

Moderasyon ekibinde bulunan üyeler çok mu eski? Bu düşüncen yanlış ne yazık ki. Kişi bu yere bir katkıda bulunuyorsa ve emek veriyorsa her şeyi hak eder. :)

@Yener K. Üye olmadan önce seni görüyor, duyuyor ve hissediyordu. Sen olayın farkında bile değildin. Forumu takip ediyordu üye olmadan önce, ona kalsa benim en az 7 yıllık bir üye olmam lazım.
Benim demeye çalıştığım şey. Bu rütbeyi herkes hak edemez diyorum. Yoksa ben de biliyorum @Yener K. hocamın mesaj sayısını. 1 yıl da bu kadar mesaj yazmış. Tabii ki de çok fazla ve iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı