Download User-Agent Switcher and Manager for Firefox. Spoof websites trying to gather information about your web navigationâlike your browser type and operating systemâto deliver distinct content you may not want.
Hocam etiketlediğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Technopat! rütbesini hak eden kullanıcılardan birisi kesinlikle sizsiniz, bunu unutmayın. Technopat değilseniz başka kim 1 seneden biraz fazla sürede 22K mesaj atmayı başarabilir yoksa?
Download User-Agent Switcher and Manager for Firefox. Spoof websites trying to gather information about your web navigationâlike your browser type and operating systemâto deliver distinct content you may not want.
Hocam biliyorum lakin, toplam ne kadar ara verdiğinizden emin olamayınca gözüken süreden bahsedeyim demiştim. Bende aynı şekilde moderatörlük dönemimi (sanıyorum 2016-2017 sezonu olması lazım) bıraktıktan sonra git gide daha az giriş yapmaya başladım günlük hayatım dolayısıyla. Bu sebeple sizi çok iyi anlıyorum.
İşin kötü yanı, kullanıcı adı değiştirme özelliği sağ olsun eskiden buralarda olan çoğu kullanıcının artık adını da hatırlamıyorum. Bu yüzden devam ediyorlar mı etmiyorlar mı bilgim dahi yok...
Kesinlikle. Sosyal ciddi vakit harcamanız gereken bir site. Bizim zamanımızda bu kadar bile büyük değildi ama yine bile 6 civarı 7/24 devriye döngüsü atan moderatör vardı konu ve mesaj kaçmaması için. Şuan kaç moderatör gerekli onu bile tahmin edemiyorum.