Kimler Technopat olabilir?

Eki Görüntüle 962422
@404738 bak nasıl yaptığını söylememeye devam edersen "bug report" yerine konu açacağım!
Firefox'ta User Agent Switcher adında bir eklenti var. Onunla yapılabiliyor.

Mareşal gibi;
5019BC56-F783-4D56-8882-4F2704E4E2EE.jpeg

Murat hocamın Technopat rütbesini alması kadar doğal bir şe yok. Zamanın yöneticilerindendi.

@BilgisayarKurdu 'nun Technopat rütbesi var. Kendisi Sosyal'e büyük katkısı olan kişilerden biri.

@Yavuz_Çetin, yok hocam. Benim rütbem yüksek gözüküyor olabilir. Fakat öyle değil. @261538, @24099, @Mithat Berhan, @The Anorak, @SypeR, @SideWinder, @Enes3078, @Bora Dere, @Vavien., @Tim, @Emir M., @UBerk, @Jonathan North, @Lintos, @Berrkay, @Siyah Martı ve saymayı unuttuğum birçok hocam benden daha bilgili. Daha çok vakit geçiriyorum. Bu sebeple mesaj ve çözüm sayım daha yüksek gözüküyor.
Hocam etiketlediğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Technopat! rütbesini hak eden kullanıcılardan birisi kesinlikle sizsiniz, bunu unutmayın. Technopat değilseniz başka kim 1 seneden biraz fazla sürede 22K mesaj atmayı başarabilir yoksa? 😂

Firefox'ta User Agent Switcher adında bir eklenti var. Onunla yapılabiliyor.

Chrome'da daha çok varyasyonu var. Deneyelim bakalım.

@SypeR hocam, aslında 9 ayda yazdım. 3 ay kadar ara vermiştim. Bazı sebeplerden dolayı. Dediğim gibi yazdığım hocalarım bilgili gördüğüm kişiler.

Onların bu hakkı vermesi gibi bir durum yok mu başvurmadan.
Adam istemiyorsa zorla mı versinler? İstemiyor ki başvurmuyor insanlar. Sizin zannettiğiniz kadar kolay iş değil. Ciddi sorumluluk istiyor.

@SypeR hocam, aslında 9 ayda yazdım. 3 ay kadar ara vermiştim. Bazı sebeplerden dolayı. Dediğim gibi yazdığım hocalarım bilgili gördüğüm kişiler.
Hocam biliyorum lakin, toplam ne kadar ara verdiğinizden emin olamayınca gözüken süreden bahsedeyim demiştim. Bende aynı şekilde moderatörlük dönemimi (sanıyorum 2016-2017 sezonu olması lazım) bıraktıktan sonra git gide daha az giriş yapmaya başladım günlük hayatım dolayısıyla. Bu sebeple sizi çok iyi anlıyorum.

İşin kötü yanı, kullanıcı adı değiştirme özelliği sağ olsun eskiden buralarda olan çoğu kullanıcının artık adını da hatırlamıyorum. Bu yüzden devam ediyorlar mı etmiyorlar mı bilgim dahi yok...
Adam istemiyorsa zorla mı versinler? İstemiyor ki başvurmuyor insanlar. Sizin zannettiğiniz kadar kolay iş değil. Ciddi sorumluluk istiyor.
Kesinlikle. Sosyal ciddi vakit harcamanız gereken bir site. Bizim zamanımızda bu kadar bile büyük değildi ama yine bile 6 civarı 7/24 devriye döngüsü atan moderatör vardı konu ve mesaj kaçmaması için. Şuan kaç moderatör gerekli onu bile tahmin edemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı