WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba, yaşım 18 ve lise sona gidiyorum. Konuşma zorluğu yaşadığım için hiç sosyalleşemedim ama bu sene büyük ölçüde düzeldim ve normal insan konuşma seviyesine geldim sayılır ve her insanın hayatında bir sıralama vardır benim sıralamam konuşma zorluğunu yenmekti sonra sosyalleşmekti şimdi sıra sosyalleşmekte ama bunu yapamıyorum. Yani spor salonuna gidiyorum orada çok tanıdığım var ama spor dışında konuşup buluşmuyoruz. Okulda çok tanıdığım var ama yine dışarıda sohbet etmiyoruz. Ben tanıdıktan öteye geçemedim arkadaş veya dost olamadım kimseyle. Şimdide özellikle Instagram'dan arkadaş edinmeye çalışıyorum okulumdaki kişilerle en azından fakat kimseyle irtibat bile kuramıyorum. Yazıyorum soğuk cevap veriyorlar veya cevap vermiyorlar zaten çoğu egolu. Bana da bu aralar yalnızlık hissi çok oluyor çok şükür okulda arkadaşlarım var kızlarla teneffüste okulda dolaşıyorum ama onlardanda hayır yok. Okul bitince de çalışma hayatına başlayacağım üniversiteye gitmeyeceğim -gidin demeyin kararım net- ve çalışma hayatına başlayınca nerede arkadaş edineceğim nasıl konuşacağım bilmiyorum. Zaten sosyal ilişkilerim iyi değil bu yüzden daha da zor oluyor. Bunu nasıl çözebilirim? Kafama takmamam mı lazım?