Reis haklısın olayları çok büyütüyorum. O kabul etmeme durumu bir hafta öncesinde kaldı ben ayıptır demesi 30-40 kıza istek attım ve çoğu kabul etti diyebilirim ama ne yazacam veya bir kızın sevgilisi var mı nasıl anlicam bilmiyorum ve ben öyle bir karakter çizmişimki özür dileyerek diyorumDostum alınma ama sen kaba tabirle bahane buluyorsun ya da ister istemez mevzuyu çok büyütüyorsun. İstek atınca kabul edecek de cartt da curt da, ohooo. Alt tarafı istek ya, büyütme bu kadar. Sonra zaman bulamama meselesine gelelim, zaman nasıl bulamıyorsun? Eve 4'te geliyorsun, gittiğin bir iş, bir zorunluluk falan yok, sen zaman bulamıyor değilsin, sadece yaparım bir ara yav diye diye erteleyip duruyorsun, sorunu çok büyütüyorsun. Alt tarafı arkadaş edineceksin dostum. Düzgün davran, kendin ol, kafa yapın uyuşursa zaten arkadaş olacaksın. Günde 1-2 saat kitap oku, 1-2 saat ehliyet dersi sürsün, 1-2 saatte Fitness'a git, saat en baba 10 oldu zaten.
Hocam arkadaşlık falan gereksiz değil bence çünkü mesela bir yerde kahve içmek veya çalışırken "knk senin ordan geçiyordum 5dk çay içelim mi" gibi sohbetleri seven birisiyim yani büyüklerim bunları yaşıyor bende kıskanıyorum.22 yaşındayım hep yalnızdım hala yalnızım çocukluktan sonra umursamamaya başladım. Hatta artık insan istemiyorum. Partner hariç arkadaşlığı gereksiz buluyorum.
Reis haklısın olayları çok büyütüyorum. O kabul etmeme durumu bir hafta öncesinde kaldı ben ayıptır demesi 30-40 kıza istek attım ve çoğu kabul etti diyebilirim ama ne yazacağım veya bir kızın sevgilisi var mı nasıl anlayacağım bilmiyorum ve ben öyle bir karakter çizmişimki özür dileyerek diyorum.
Bu derece küçük görülüyorum, birisinin bana ettiği lafın ardından karşı bir laf deyince senin bir yerlerin kalkmış falan diyorlar yani ben düşük profil çizdiğim için bunu düzeltemiyorum ve tüm kızlarda böyle biliyor. Bir kızla konuşsam ve ilerlese biraz arkadaşlarım yine bunları diyecek ve bu yüzdende hep yerimde kalıyorum. Ben bayağı dışardaki insanların ağızının içine bakıyorum ya. Ve kendimi savunmayı bilmediğimden hep korkak oldum, yani vurmayı bile bilmiyorum ve fiziksel gücümde yok. Karşımdaki benden küçük olsa ve bana atar koysa sadece hayırdır derim o kadar kötü durumdayım.
Hocam ilgi alanım pek yok. Yani mesleğim sebebiyle arabalara var, akvaryum hobisi yapmıştım 2 yıl profesyonel şekilde. Yani siyaset ve futboldanda anlıyorum futbolu sıkı takip ediyorum. Karşı cins olarak benim ortalama bir tipim ve vücudum var dışarıdan bakılınca insanlar beni ezik saf görüyor. Ortak ilgi alanımın olduğu arkadaşlarım yok yani hiç arkadaşım yok. Karşı cinsten arkadaşlarım var ama öyle konuştuğum yok, sadece bazen espri yaptığım bir iki kız var. Normal insan tanımına normalde uymam lazım ama ezik ve saf olduğum için bu tanıma uymuyorum. Peki nerden arkadaş edineceğim ki? Yani beni 12. sınıfların tamamı böyle biliyor. 11. sınıfların kendi grupları var sonradan birisi neden gelsin? 10 ve 9. sınıflardan bahsetmicem bile onlar ergenliğe yeni girdi çok ortak noktam olmaz.Hocam biraz ilginç bir soru olacak ama hiçbir ilgi alanınız var mı? Yazılım araba motor F1 yarışları gibi herhangi bir şey. Sosyalleşme faslında genel olarak ortak ilgi alanının olduğu kişiler ile daha kolay yakınlaşırsın. Karşı cins ile konuşma kısmına gelirsek rahat olmak gerek açıkçası. Örnek verisem kendimden, ortalamanın üstünde bir tipim ve vücudum var ve dışarıdan bakılınca normal bir insanım. Ortak ilgi alanımın olduğu arkadaş gruplarım ve karşı cinsten çok cüretkar olabilen arkadaşlarım var. Yani kısaca eğer günümüzdeki "normal sıradan insan" tanımına kendinizi uydurmanız durumunda yeterli olur. Ama geçmişte yaptığınız davranışlar ile ani bir çelişki olacağı için sınıftan arkadaş edinmeyi beklemeyin açıkçası.
Hocam evet geçmişte kendime çok kötü imaj çizdim ve o imajdan çıkamıyorum, eskiden çizdiğim imajın dışında bir şey yaptığımda hep kötü eleştri alıyorum, sizin yaptığınız eleştride haklısnıız insanların ağızına bakıyorum. Benim tüm arkadaş sandığım kişilerden hayır gelmez ama yeni arkadaş nasıl edineceğim onuda bilmiyorum. Yani spora gidiyorum sporda yaşıtım kişiler var konuşuyoruz denk gelince muhabbet ediyoruz ama arkadaş olarak sadece, dost kavramına yükselemiyoruz. Ehliyet kursuna gittiğimde dersler başladığında ortak derslerde belki denk gelirim ama onun dışında bilmiyorum çünkü başka yaptığım bir şey yok. Okul ve spor salonuna gidiyorum ev dışında.Geçmiş imajınız size dediğim gibi önemli bir engel. Ama hayatınızı insanların etkilemesine izin veriyorsunuz. (yapıcı eleştri yapmaya çalışıyorum) insanların hayatınıza müdahale etmesine veya kararlarınızı sorgulamanıza kötü anlamda sebep oluyor ise o şahsiyetten hayır gelmez.
Hocam ilgi alanım pek yok. Yani mesleğim sebebiyle arabalara var, akvaryum hobisi yapmıştım 2 yıl profesyonel şekilde. Yani siyaset ve futboldanda anlıyorum futbolu sıkı takip ediyorum. Karşı cins olarak benim ortalama bir tipim ve vücudum var dışarıdan bakılınca insanlar beni ezik saf görüyor. Ortak ilgi alanımın olduğu arkadaşlarım yok yani hiç arkadaşım yok. Karşı cinsten arkadaşlarım var ama öyle konuştuğum yok, sadece bazen espri yaptığım bir iki kız var. Normal insan tanımına normalde uymam lazım ama ezik ve saf olduğum için bu tanıma uymuyorum. Peki nereden arkadaş edineceğim ki? Yani beni 12. sınıfların tamamı böyle biliyor. 11. sınıfların kendi grupları var sonradan birisi neden gelsin? 10 ve 9. sınıflardan bahsetmicem bile onlar ergenliğe yeni girdi çok ortak noktam olmaz.
Hocam evet geçmişte kendime çok kötü imaj çizdim ve o imajdan çıkamıyorum, eskiden çizdiğim imajın dışında bir şey yaptığımda hep kötü eleştri alıyorum, sizin yaptığınız eleştride haklısnıız insanların ağızına bakıyorum. Benim tüm arkadaş sandığım kişilerden hayır gelmez ama yeni arkadaş nasıl edineceğim onu da bilmiyorum. Yani spora gidiyorum sporda yaşıtım kişiler var konuşuyoruz denk gelince muhabbet ediyoruz ama arkadaş olarak sadece, dost kavramına yükselemiyoruz. Ehliyet kursuna gittiğimde dersler başladığında ortak derslerde belki denk gelirim ama onun dışında bilmiyorum çünkü başka yaptığım bir şey yok. Okul ve spor salonuna gidiyorum ev dışında.