knk ben 10.sınıfım şuan çok zor.harbiden yok ,abi full ezber. kaynak kitap olarak orbital iyi birde aydın yayınları soru bankası,çalışma tekniği yok bambambam ezber full ezber.kanal olarak meschemy kimyaya iyi diyolar ama hiç izlemedim. sadece o gün bitti ya eve geldiğinde konu tekrarı yap tertemiz ezberlersin diye düşünüyorum.9. sınıf kimya anlamakta çok zorluk çekiyorum. Özellikle orbitallerde. Öneriniz var mıdır? Kaynak kitap / YouTube kanalı / çalışma tekniği.
Celal hoca izleyebilirsin basit anlatıyor.9. sınıf kimya anlamakta çok zorluk çekiyorum. Özellikle orbitallerde. Öneriniz var mıdır? Kaynak kitap / YouTube kanalı / çalışma tekniği.
hocam daha da karıştırıyor kafamı levent özdede diye birini önermişlerdi geçen gün farklı bir konumda. o biraz daha iyi anlaşılır.Meschemy kimya izleyin.
orbital o kadar zor değil ki tam pekiştirme ve orta zor arası bir kaynak.Orbital önermişler fakat çok zor bir kaynaktır bildiğim kadarıyla. Miray alabilirsiniz temel seviye için. Yok çok kolay olmasın falan diyorsanız da sorun değil alabilirsiniz çok iyi bir kitaptır miray. Ayrıca şu an 11. sınıf olarak söylüyorum orbitaller kolay bir konu sadece mantığıyla öğrenmeye çalışın ezberle değil. 1S2 2S2'yi şarkı şeklinde tekrar ederek öğrenebilirsiniz zaten. Onun dışında da 9. sınıfta var mı bilmiyorum ama yasalar, 20 ve üzeri elektron olunca önce yazıp sonra koparmalar gibi noktaları iyi bilirseniz çözersiniz.
Orbital o kadar zor değil ki tam pekiştirme ve orta zor arası bir kaynak.
9. sınıf kimya anlamakta çok zorluk çekiyorum. Özellikle orbitallerde. Öneriniz var mıdır? Kaynak kitap / YouTube kanalı / çalışma tekniği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.