Kimyadan 1 almıştım

Mirza Kaplan

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Amerika / Las Vegas / Bellagio
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: i5 12400F
Motherboard: Asus prime H610-D
GPU: XFX SWFT RX6600
Meslek
ATARİYST
Zamanında kimya hocası bana 1 vermişti hiç unutmam. Arkadaşım aradı “reis kimyacı sınavı açıklamış e-okula bak” dedi. İyi tamam dedim kapattım, açtım e-okulu ve bir de ne göreyim? 1 almışım . İlk önce bunun doğruluğunu sorguladım ve içinden “Adım-soyadım rahat 20 harf yazmışım o kadar insan 5 puan verir” dedim ama vermemiş. Ne düşünüyorsunuz?
@ChaosBoost @CHRİS W4LKER @321147 @Prime777

@CHRİS W4LKER hocam siz sorunca konusunu açmak istedim.

Son düzenleme:
Çok garip ya Hocam son seneniz son döneminiz falan mıydı insan gidip hocayla konuşur ? Benim en düşük ders 10. Matematikte bazı soruları kafadan sallayıp en azından doldurduğum için hoca 10 verdi

Matematik de boş kağıt verince 5 puan veriyolarlardı geçen sene, umarım bu sene de 5 verirler 1 alırsam peder çok kızar. 2. dönem kimya ve fiziğin konuları bayağı sözel, ben o sözel konular sayesinde 9. sınıfta 36'dan 54'e boostlamıştım.

Hocam hayatımda ilk defa 1 alanı gördüm. Amacım aşağılamak asla değil ama gerçekten gözümde ilki başardınız. Bende 21 aldım kimyadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…