CHRİS W4LKER
Decapat
Normaldir o zamanHocam ben hocanın arkasından pek hoş şeyler söylememiştim zamanında.
Normaldir o zamanHocam ben hocanın arkasından pek hoş şeyler söylememiştim zamanında.
Estağfirullah hocam artık biri”benim notum kötü” derse beni etiketlersiniz.Hocam hayatımda ilk defa 1 alanı gördüm. Amacım aşağılamak asla değil ama gerçekten gözümde ilki başardınız. Bende 21 aldım kimyadan.
Naasıl becerdin acaba çok merak ettim.
Zamanında kimya hocası bana 1 vermişti hiç unutmam. Arkadaşım aradı “reis kimyacı sınavı açıklamış e-okula bak” dedi. İyi tamam dedim kapattım, açtım e-Okul'u ve bir de ne göreyim? 1 almışım. İlk önce bunun doğruluğunu sorguladım ve içinden “adım-soyadım rahat 20 harf yazmışım o kadar insan 5 puan verir” dedim ama vermemiş. Ne düşünüyorsunuz?
@ChaosBoost @CHRİS W4LKER @321147 @Prime777
@CHRİS W4LKER hocam siz sorunca konusunu açmak istedim.![]()
Hocam ben sınıfta adam gibi çalışan tek kişi sayılırdım.Normaldir o zamanÇünkü hocaya saygısızlığın olmadığı sürece o kadar düşük not vermez kimse.
Etiketlemez olur muyuzEstağfirullah hocam artık biri”benim notum kötü” derse beni etiketlersiniz.![]()
Yazdım kafama hocam.Estağfirullah hocam artık biri”benim notum kötü” derse beni etiketlersiniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.