Kimyadan 30 aldım

AkifBeyk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10. sınıf öğrencisiyim ilk sınavdan 60 almıştım şimdi 30 aldım aileme alıştıra alıştıra söylemeye çalıştım sonra edebiyattan 40 aldığımı öğrenince beni sabahın köründe evden attılar. Akşam 5 gibi geldim hala baskı var üzerimde, diğerleri iyi geçmiştir ama daha aciklanmadilar, ne yapmalıyım söyler misiniz?

Arkadaşlar 10. sınıf öğrencisiyim ilk sınavdan 60 almıştım şimdi 30 aldım aileme alıştıra alıştıra söylemeye çalıştım sonra edebiyattan 40 aldığımı öğrenince beni sabahın köründe evden attılar. Akşam 5 gibi geldim hala baskı var üzerimde, diğerleri iyi geçmiştir ama daha aciklanmadilar, ne yapmalıyım söyler misiniz?

Burada bizim diyebileceğimiz bir şey yok hocam.

Liseyi normal anadolu lisesinde okudum. 12. sınıfta arkadaşlarım arasında matematikten 02 alanlar vardı. Kimyada sınıfın yarısı 50 aşağısı alıyordu. Fazla kafanıza takmayın. Tabi YKS'de OBP etkiliyor bu yüzden yüksek tutmanız iyi olur.
Bu arada ben kimyadan en düşük 27 almıştım.

Geçmiş olsun öncelikle. Burada yapacak pek bir şey yok. Ne kadar çok yüksek not getirirsen o kadar az kızarlar. Yani diğer notlarına bağlı.

Her öğrenci kötü not alır. Burada problem ailenizde. Okul için evladı evden atmak nasıl bir saçmalık? Sizin yapmanızı gereken tek şey elinizden geldiğince çalışmak.

Olm 21 yaşında mühendislik öğrencisiyim. Calculüs 1 yani Mat1 dersinden kaldım diye babam 1 ay konuşmadı benimle. Kolpa sıktım dedim bütte verdim dersi diye o zaman konuşmaya başladı. Boş ver bir şey olmaz yani herkeste bu sıkıntı var.

Bizim burada verebileceğimiz tavsiyeler çok kısıtlı, sana tavsiyem git durumu açık bir şekilde anlat. Sana yapabilecekleri en kötü şeyin telefonunu ya da bilgisayarının elinden alınması olduğunu düşünüyorum. Zaten üniversite hayalin varsa senin yararına olur OBP önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı