Kindred güçlü mü?

@706111 Hocam herhangi bir sorunuz olursa beni etiketleyebilirsiniz. Tüm şampiyonları en ufak detayına kadar biliyorum. 2012'den beri gördüğüm, 2014'ten beri de oynadığım bir oyun.

Kindred neden çok güçsüzdür hocam?
Güçsüz değil aslında. Metanın işleyişi şöyledir;
Bir şampiyon çok oynanır ve çok oynandığı kadar da iyi oynanırsa o şampiyon metaya girer. Mesela karşına Lee Sin geldi, seni bir güzel ezdi. Sen de aldın rakibini ezmeye başladın. Başka maçta rakibin aldı, o ezip geçti, derken o şampiyon kazanma oranı ile metaya girer. Kindred şu an gayet dengeli. Fakat oynamayı beceremiyorlar. En son oyununa ne zaman Kindred geldi? Şahsen benim yıllar olmuştur. Çok oynamadığı için ve oynansa da çok becerilemediği için "Kindred güçsüz" algısı var. Lee Sin gibi, Master Yi, Kayn gibi daha basit karakterler ile ezip geçmek varken insanlar Kindred'ı seçmiyorlar.

Güçsüz değil aslında. Metanın işleyişi şöyledir;
Bir şampiyon çok oynanır ve çok oynandığı kadar da iyi oynanırsa o şampiyon metaya girer. Mesela karşına Lee Sin geldi, seni bir güzel ezdi. Sen de aldın rakibini ezmeye başladın. Başka maçta rakibin aldı, o ezip geçti, derken o şampiyon kazanma oranı ile metaya girer. Kindred şu an gayet dengeli. Fakat oynamayı beceremiyorlar. En son oyununa ne zaman Kindred geldi? Şahsen benim yıllar olmuştur. Çok oynamadığı için ve oynansa da çok becerilemediği için "Kindred güçsüz" algısı var. Lee Sin gibi, Master Yi, Kayn gibi daha basit karakterler ile ezip geçmek varken insanlar Kindred'ı seçmiyorlar.
Hocam Kindred zor ama yine de güçsüz bence. Hareket hızı çok yavaş. Gang atıp adamları da yakalayamıyor. Çünkü E'si az yavaşlatıyor. Yavaşlatsa bile diğer rakipler yine Kindred'den çok hızlı.

Diğer ormancılara göre bence bayağı güçsüz. En basitinden pasifini almaya çalışmak bile zor. Çünkü karşı rakip ormancısından adcsine hepsi Kindred'in pasifi görüyor ve temizliyor.

İşte bu da Kindred'i diğerlerine göre adil olmayan koşullarda oynaması oluyor.

Kindred, oyunun en güçlü booster champi diyebilirim sana. Ancak hakkını verebilmen için çok iyi kite atabilmen ve oyunu bilmen gerek. Birkaç yıl önce elo boost yaptığım zamanlar arkadaşla Lulu, Kindred funnel yaparak kasıyorduk hesapları

Technopat Haberler

Geri
Yukarı