Kingboss AC1200 internet kopuyor

701600

Decapat
Herkese merhaba, sorun adaptörde değil. Adaptör ile başka bir internete bağlandığımda sorunsuz kullanıyorum fakat kendi Netspeed internetime bağlandığımda 2 dakika içinde bağlantı kopuyor. Ama internetimde de sorun yok çünkü telefondan kontrol ediyorum internet var. Nasıl çözebilirim acaba?

Herkese merhaba, sorun adaptörde değil. Adaptör ile başka bir internete bağlandığımda sorunsuz kullanıyorum fakat kendi Netspeed internetime bağlandığımda 2 dakika içinde bağlantı kopuyor. Ama internetimde de sorun yok çünkü telefondan kontrol ediyorum internet var. Nasıl çözebilirim acaba?
Ben de yaşamıştım bunu, adaptörün ayarlarından 802.11/a.c gibi bir şeyler olması lazım bir ayarda onda hepsini deneyin.

Tam olarak nereden ayarlayacağım?
Aygıt yöneticisinden adaptörünüzün ayarlarına girin orada 5-6 tane ayar var zaten. Sadece bu yazdığım şeyi bulmaya çalışın.

Aygıt yöneticisinden adaptörünüzün ayarlarına girin orada 5-6 tane ayar var zaten. Sadece bu yazdığım şeyi bulmaya çalışın.
Ayarlar dediğiniz kısım burası mı?

Dosya Ekleri

• 1696347132942.png
    1696347132942.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 35
Buradan tüm ayarları denedim fakat gene fark eden bir şey yok.
bir de şey deneyin bu kesin çözüm olur ancak %85 bir performans kaybı yaşarsınız. QoS support'u Not Support yaparsanız kopmaz ancak dediğim gibi performans kaybı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı