Kingdom Come: Deliverance 1 oynamaya değer mi?

laespade

Centipat
Daha fazla  
Selam, yakın zamanda Kingdom Come: Deliverance 2 çıktı ve ben 1. oyununu Epic'te bedava iken almıştım. 2. oyunla bir bağlantısı var mı? Olmasa bile, oynamaya değer derecede iyi mi 1. oyun, yoksa direkt 2'den başlayayım mı?

Bağlantısı var 1. oyunun bittiği yerden 2. oyun başlıyor. 1. oyunda bazi gıcık yerler var 2. oyunda onu düzeltmisler. Bence 1 den başla sonra 2 ye geçersin. Veya oynamak istemiyorsan videosunu izle.

İkinci oyun direkt birinci oyunun devamı. Birinci oyunda olan tarihsel olayı ikinci oyunda da anlatıyor fakat karaterler ve küçük olayları anlatmıyor o yüzden oynamak istemezsen YouTube'dan tüm hikayeyi anlatan videoları izleyebilirsin. Bence oynamaya değer fakat birinci oyun biraz zor açıkçası. 40 saat harcadım ve sonlara doğru sıkılmaya başladım çünkü combat sistemi biraz yoruyor. Özellikle combolar ve kalabalık düşmanlara karşı pek keyifli değil. Onun dışında hikayesi bence sürükleyici kaldı ki yan görevlerde öyle.

İkinci oyun direkt birinci oyunun devamı. Birinci oyunda olan tarihsel olayı ikinci oyunda da anlatıyor fakat karaterler ve küçük olayları anlatmıyor o yüzden oynamak istemezsen YouTube'dan tüm hikayeyi anlatan videoları izleyebilirsin. Bence oynamaya değer fakat birinci oyun biraz zor açıkçası. 40 saat harcadım ve sonlara doğru sıkılmaya başladım çünkü combat sistemi biraz yoruyor. Özellikle combolar ve kalabalık düşmanlara karşı pek keyifli değil. Onun dışında hikayesi bence sürükleyici kaldı ki yan görevlerde öyle.
2. oyunda da combot sistemi sıkıntılı. Sonlarına doğru sıkıldaysiniz 2. oyunun ortalarına doğru hemen sıkılabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı