Kingdom Come: Deliverance 2 alınır mı?

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birinci oyunu 4.4 saat oynadım. Başta güzeldi, sonradan zorlandım, öldüm. Ana ekrana attı direkt, sinirlenip çıkıp oyunu sildim. Orta Çağ temasını seviyorum, o yüzden oynamak da istiyorum. Bilemedim. 25 dolara düşüyor şu anda bende.

IMG_4290.png

Arkadaşlar birinci oyunu 4.4 saat oynadım. Başta güzeldi, sonradan zorlandım, öldüm. Ana ekrana attı direkt, sinirlenip çıkıp oyunu sildim. Orta Çağ temasını seviyorum, o yüzden oynamak da istiyorum. Bilemedim. 25 dolara düşüyor şu anda bende.

Eki Görüntüle 2570874
İlk önce ilk oyunu bitirecekseniz alın, yoksa boşuna almayın.

Eki Görüntüle 2570874
25 Dolara daha iyi oyun bulursun ilkini sevmediysen girme hiç

Gerçekten sevdiğin bir oyunsa tek başına sağlam indirime girdiğinde al zaten her dakika indirim festivali oluyor Steam'de

İyi oyun kanka çözmeye çalışırken bile 30 saat gidiyor. Gerçekçilik olarak çok iyi. Hikayesi ahım şahım değil ama iddialı olduğu alanda harbiden çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı