Kingdom Come: Deliverance 2 alınır mı?

İlk oyunu sorunsuz oynamıştım ve en sevdiğim ilk 3 oyun arasına giren bir yapım oldu benim için, sonrasında direkt bu 2. oyunu aldım ve aşırı sevdim, temayı, mekanikleri, hikayeyi, Türkçe olmasını çok sevdim ve takdir ettim, çok güzel bir yapım. Bu temayı sevdiysen ve oyunun mekanikleri hoşuna gittiyse kesinlikle almalısın, benzersiz bir oyun.

Ortaçağ temasında rakibi pek olmayan bir oyun ama ilkini bitiremeden almayın, pahalı ve yine yarım bırakma ihtimaliniz olabilir.

Arkadaşlar birinci oyunu 4.4 saat oynadım. Başta güzeldi, sonradan zorlandım, öldüm. Ana ekrana attı direkt, sinirlenip çıkıp oyunu sildim. Orta Çağ temasını seviyorum, o yüzden oynamak da istiyorum. Bilemedim. 25 dolara düşüyor şu anda bende.

Eki Görüntüle 2570874

İlk oyunu bende 4 saat oynadım ve bir yerde takılıp bıraktım. İkinci oyunu alacağım zaman da pek emin olamadım ama yorumları okuyunca almaya karar verdim. Şu an 30 saat oldu ve deli gibi zevk alıyorum oyundan. Kesinlikle tavsiye ederim. İlk oyunu da çok az oynadığım için hikayesini izleyip 2. oyuna geçtim. Zaten ilk oyunda hikaye yarım kalıyor olduğu için 2. oyun çok anlaşılır bir şekilde devam ediyor.

İlk başta oyunda çapulcu gibi çok çaresiz hissedeceğiniz için bu videoya bakın bence. Çok faydası oluyor. Aksi halde oyunu iade etmeye kalkışabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

25 Dolara daha iyi oyun bulursun ilkini sevmediysen girme hiç

25 dolara bu oyundan daha iyi bir oyun şu anlık yok bence.

İlk oyunu bende 4 saat oynadım ve bir yerde takılıp bıraktım. İkinci oyunu alacağım zaman da pek emin olamadım ama yorumları okuyunca almaya karar verdim. Şu an 30 saat oldu ve deli gibi zevk alıyorum oyundan. Kesinlikle tavsiye ederim. İlk oyunu da çok az oynadığım için hikayesini izleyip 2. oyuna geçtim. Zaten ilk oyunda hikaye yarım kalıyor olduğu için 2. oyun çok anlaşılır bir şekilde devam ediyor.

İlk başta oyunda çapulcu gibi çok çaresiz hissedeceğiniz için bu videoya bakın bence. Çok faydası oluyor. Aksi halde oyunu iade etmeye kalkışabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Epic'ten alırsam bana 900 TL'ye geliyor alayım mı hocam değer mi?

Arkadaşlar birinci oyunu 4.4 saat oynadım. Başta güzeldi, sonradan zorlandım, öldüm. Ana ekrana attı direkt, sinirlenip çıkıp oyunu sildim. Orta Çağ temasını seviyorum, o yüzden oynamak da istiyorum. Bilemedim. 25 dolara düşüyor şu anda bende.

Eki Görüntüle 2570874
o fiyata alınmaz ama güzel oyun. sağlamoyundan alabilirsin aylık 50 tl. abonelik değil. 50 tlyi verdiğinde birçok oyunu çevrimdışı şekilde oynayabiliyorsun. kcd2yi oynamak için almıştım ben. çok çok iyi bir platform bence.

o fiyata alınmaz ama güzel oyun. sağlamoyundan alabilirsin aylık 50 tl. abonelik değil. 50 tlyi verdiğinde birçok oyunu çevrimdışı şekilde oynayabiliyorsun. kcd2yi oynamak için almıştım ben. çok çok iyi bir platform bence.
Teşekkür ederim steam hesabımda baya bir oyun var paylaşımlı hesap kullanmayı düşünmüyorum.

İlk oyuna herkes kütük diyor sıkıntılı yerleri düzeltmişler galiba o yüzden alıp denemek istiyorum bende.

İlk oyuna herkes kütük diyor sıkıntılı yerleri düzeltmişler galiba o yüzden alıp denemek istiyorum bende.

İkk oyunun üstüne eklenen çok şey var hocam. Kesinlikle denemelisiniz. Beğenmezseniz zaten iade edersiniz.

O fiyata alınmaz ama güzel oyun. Sağlamoyundan alabilirsin aylık 50 TL. Abonelik değil. 50 TL'yi verdiğinde birçok oyunu çevrimdışı şekilde oynayabiliyorsun. Kcd2'yi oynamak için almıştım ben. Çok çok iyi bir platform bence.

80-100 saatlik bir oyun için paylaşımlı hesap almak çok saçma. Hele bir de kişi kütüphanesini zenginleştirmeye çalışıyorsa daha da saçma. Ayrıca 25 dolar günümüzde para değil. 100 saat sonuna kadar eğleneceği bir oyun için neredeyse hiçbir şey.

İkk oyunun üstüne eklenen çok şey var hocam. Kesinlikle denemelisiniz. Beğenmezseniz zaten iade edersiniz.

80-100 saatlik bir oyun için paylaşımlı hesap almak çok saçma. Hele bir de kişi kütüphanesini zenginleştirmeye çalışıyorsa daha da saçma. Ayrıca 25 dolar günümüzde para değil. 100 saat sonuna kadar eğleneceği bir oyun için neredeyse hiçbir şey.
25 dolar günümüzde para değil Mİ? :) 1000 tl ye 1 aylık karnımı doyururum ben hocam neresi para değil allahını seversen. 1000 tl koskoca hayatının sadece 100 saatine mi vericeksin? 50 tl ver rahatına bak. hem 100 saatlik bir oyunda değil. şu anlayışınızı yıkın artık. paranızı daha iyi şeylere harcayın. gidip bi oyuna 1000 tl felan vermeyin para çeşmeden akmıyor.

25 dolar günümüzde para değil Mİ? :) 1000 TL'ye 1 aylık karnımı doyururum ben hocam neresi para değil Allah'ını seversen. 1000 TL koskoca hayatının sadece 100 saatine mi vereceksin? 50 TL ver rahatına bak. Hem 100 saatlik bir oyunda değil. Şu anlayışınızı yıkın artık. Paranızı daha iyi şeylere harcayın. Gidip bir oyuna 1000 TL falan vermeyin para çeşmeden akmıyor.

Şimdi sınıfsal farklılıkları isterseniz size özet geçebilirim ama bununla uğraşmak yerine benim gücüm yetiyor ve alıyorum diyeceğim hocam. Size yüksek bir miktar gibi gelebilir ama bir şey diyemem. 1000TL benim arkadaşlarımla dışarı çıkınca 1 saatte tükettiğim bir para. En basitinden bir lokantada yemek yemeye kalksam gözü kapalı 400-500TL gidiyor zaten. Sanki dersin 1000TL değil de 1000 dolardan bahsediyoruz burada. Yaşınız küçük olabilir veya maddi durumunuz iyi olmayabilir ama şu anki ekonomide 1000TL demek bir kıyafet, bir yemek parası demek bunu inkar edecekseniz de siz bilirsiniz. Günümüzde de 2015-2016'lar da yaşayanlar varmış demek ki derim.

IMG_20250910_232105.jpg

Buyurun bu da oyundaki saatim. Oyunun daha yarısına bile gelmediğin halde 44 saat oynadım. Yüksek ihtimalle 80-90 saatte de bitecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı